Elment a hangja Lakatos Márknak - Exkluzív!

betegség A Nagy Duett Lakatos Márk Super TV2 Bangó Margit sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bajban van a Bangó Margit-Lakatos Márk páros. A stylistnak ugyanis elment a hangja, még beszélni sem tud, így veszélybe került vasárnapi szereplésük - értesült a Life.hu.

A Nagy Duett egyik legnépszerűbb párosának úgy kell helytállnia vasárnap este a SuperTV2 színpadán, hogy a stylist egyelőre nemhogy énekelni, de még beszélni is képtelen.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"A fáradtságtól, kimerültségtől egyszerűen elment a hangom, úgyhogy most nem is beszélhetek. Pihenéssel próbálok gyógyulni, de egyelőre csak bizakodom, hogy képes leszek vasárnap színpadra állni" - válaszolt a Life.hu kérdéseire e-mailben Márk, aki csak SMS-ben tudott egyeztetni partnerével, Bangó Margittal is. "Margitka is nagyon aggódik értem, mit is tehetne mást" - tette hozzá a stylist.

Mivel a verseny egyre kiélezettebb, egyre jobban kell teljesíteni ahhoz, hogy a nézők és a zsűri továbbjuttassák a versenyzőket. Ráadásul Lakatos Márkék már megtapasztalták azt, hogy hiába kapnak egyik héten maximum pontszámot, a másik héten akár kieső helyre, veszélyzónába is kerülhetnek. Ha pedig Márk a betegsége miatt nem fog tudni jól teljesíteni, akkor arra is nagy az esély, hogy vasárnap este nekik kell elbúcsúzniuk A Nagy Duettől.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Meztelen ovisok a hóban - Ne pátyolgassuk őket?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130227-brutalis-hidegkura-a-jobb-immunrendszerert-hatasos.htmlKínos és ciki? Nem kell tovább piros fejjel járnodhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130307-rozaceas-bor-borpir-piros-arc-pattanasok-dr-kaszab-csilla-szakerto.htmlLeszakadt a pénisze egy balesetben - pumpával helyettesítikhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130306-pumpalval-helyettesitik-a-sulyos-balesetet-szenvedett-mohammad-abad-peniszet.htmlZsebkendőket elő! Támad a mogyoróhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130306-beindult-az-allergia-szezon-eloszor-a-mogyoro-pollenje-viragzik.htmlGyógyvarázs: 7 millió forintos segítség öt intézménynekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130306-gyogyvarazs-7-millio-forintos-segitseg-ot-intezmenynek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.