műsorvezető A Nagy Duett Király Linda Tilla Liptai Claudia sztár stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda édesanyja, Gabi öltözteti évek óta Liptai Claudiát, így A Nagy Duettben is az általa megálmodott öltözékekben lép színpadra a műsorvezető. A helyzet pikantériája, hogy a produkcióban versenyző Lindát azonban ezúttal nem ő ruházza.

Liptai Claudia igazi dívaként jelent meg A Nagy Duett vasárnapi adásában. A Life.hu megtudta, hogy Király Linda édesanyja, Gabi felel a műsorvezető kinézetéért.

"Claudiával a két évvel ezelőtti A Nagy Duett forgatásán kezdtünk el együtt dolgozni, aminek én voltam a stylistja. Hamar ráéreztünk egymás stílusára és azóta is folyamatosan én öltöztetem. A Megasztár után megegyeztünk, hogy A Nagy Duettben letisztultabb, elegánsabb énjét mutatjuk meg. Hetekkel előre eltervezzük, hogy mit fog viselni. Mivel Clau nyitott a szélsőségekre, de pontosan tudja, hogy mi áll jól neki, így nagyon egyszerű dolgom van vele" - mondta a stylist.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu


"A múlt héten valóban igazi dívaként lépett a színpadra egy elegáns ruhában és ahhoz illő frizurában. A komplex kinézetért egy egész kis csapat felel, szorosan együtt dolgozunk a fodrászával is" - árulta el a kulisszatitkokat Gabi, aki nemcsak Claudia, hanem műsorvezetőtársa, Tilla ruházatáért is felel.

"Tillával sincs nehéz dolgom. Férfi létére nagyon jó ízlése van, fogékony az újdonságokra" - tette hozzá a stylist, aki A Nagy Duettben meglepő módon a saját lányát nem öltözteti. "Lindát a produkció stylistja, Kisprumik Ádám öltözteti, így az ő öltözékeibe nem szólok bele, csupán ránézek a szettekre az adás előtt."

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.