Papp Gergő SuperTv2 A Nagy Duett Gesztesi Károly fordulat Csézy énekesnő visszalépés Szulák Andrea sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő fordulatot vett A Nagy Duett. Csézy és Gesztesi Károly visszalépése miatt egy kiesett páros tér vissza a versenybe - tudta meg a Life.hu.

Csézy nagymamája a hét elején elhunyt, ezért az énekesnő úgy döntött, hogy nem folytatja a SuperTV2 produkcióját.
"A Nagy Duett a TV2-csoport saját fejlesztésű műsorformátuma, melynek a szabályait 2011-ben úgy rögzítettük, hogy abban az esetben, ha egy páros valamiért abbahagyja a versenyzést, annak a már kiesett duónak kell visszatérnie, amelyet a nézők a legtovább juttatták szavazataikkal. Ez alapján vasárnap Szulák Andrea és Papp Gergő lép újra A Nagy Duett színpadára. Rájuk és a többi versenyben lévő párosra csütörtök éjféltől újra lehet szavazni" - árulta el Illés Gabriella, a műsor producere.

A fordulat nehéz helyzetbe hozta Szulák Andreát és Papp Gergőt, akik csak csütörtökön, vagyis mindössze három nappal az élő show előtt tudták meg, hogy folytatniuk kell a versengést.

Forrás: SuperTv2
Forrás: SuperTv2

"Furcsa helyzet ez. Annak ellenére, hogy mindketten imádtuk ezt a műsort, a múlt vasárnapi kiesésünk után lezártuk magunkban ezt a fejezetet és most kicsit nehéz visszaállni. Ráadásul csak pénteken tudunk először közösen próbálni, ami nem könnyíti meg a helyzetünket" - elemezte a szituáció visszásságát Papp Gergő.

"Nem könnyű időszak ez senki számára, hiszen nagyon szomorú apropóból térünk vissza a műsorba. Az azonban természetes, hogy mindent megteszünk a nézők szórakoztatásáért" - tette hozzá Szulák Andrea.

Eközben a kommentelők az interneten keményen szidják Csézyt, akit azzal vádolnak, hogy viselkedése, visszalépése nem profihoz méltó, és követelik, hogy Gesztesi Károly folytassa a versenyt egy új partner oldalán.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.