temetés rózsa Kistarcsa Republic Bódi László énekes-dalszerző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Délután 3 órakor helyezik végső nyugalomra Bódi Lászlót, vagyis Cipőt a kistarcsai köztemetőben. Sárga rózsával búcsúzhatunk tőle.

Végső búcsú Cipőtől. A Republic énekesét, dalszerzőjét és alapítóját délután 3 órakor temetik el a kistarcsai köztemetőben. A zenekar arra kért mindenkit, hogy egy szál sárga rózsát hozzon magával a szertartásra. További információkat a helyszínről az együttes Facebook oldalán olvashattok.

Forrás: MTI/Kollányi Péter
Forrás: MTI/Kollányi Péter

Cipő 47 évesen halt meg szívbetegségben. A szertartáson családja, a Republic részéről Boros Csaba, a zenésztársadalom nevében pedig Bródy János búcsúzik az énekestől.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Kisajátította március 15-ét a Republichttp://www.life.hu/legykepben/20130312-republic-egyuttes-kisajatittotta-maganak-marcius-15et-most-cipo-halala-miatt.htmlMeghalt Cipő - Gyászol a Republichttp://www.life.hu/legykepben/20130311-meghalt-cipo-bodi-laszlo-a-republic-egyuttes-enekese-47-eves.htmlSárga rózsával búcsúzhatunk Cipőtőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130320-sarga-rozsaval-vehetunk-vegso-bucsut-cipotol-akit-penteken-temetnek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.