Vastag Csaba táncparkett Mármarosi Tünde tánc Szombat esti láz tolószék Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem befejeződött Vastag Csaba táncpartnerének karrierje. Mármarosi Tünde, aki egyébként Csaba öccsének, Tominak a szerelme, tolószékben kötött ki egy injekció miatt.

Lebénult a jobb lába Vastag Csaba táncpartnerének. Az eset még 17 évesen történt Mármarosi Tündével, így ma már nyugodtan parkettre állhat az X-Faktor győztesével a Szombat Esti Lázban. Anno azonban majdnem derékba tört a karrierje - írja a Blikk. A fiatal lány még versenyző volt, amikor az egyik cipő miatt csonthártyagyulladást kapott.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Az orvos két szteroidinjekciót adott neki, amitől ugyan elmúlt a fájdalom, de a baj sokkal nagyobb lett. Tünde pár hónappal később képtelen volt lábra állni, elszakadt a nagylábujja hajlító ina. Először úgy volt, hogy nem is lehet műteni, később azonban egy orvos mégis vállalkozott az operációra. Kész csoda, hogy a lány ma ismét táncolhat. Csabinak azonban jobban oda kell figyelnie partnerére, mert a műtéti hegek mellett érzékennyé vált a bokája.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.