Németh Lajos TV2 meteorológus elhagyás nyugdíj költözés Finnország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Lajos és felesége gyakran látogat Finnországba, mivel Mónika lányuk ott ment férjhez. A népszerű meteorológus elárulta, megfordult már a fejében, hogy a nyugdíjas éveit nem Magyarországon fogja tölteni.

"A finn húsvét más, mint itthon. Ott nincs locsolkodás, viszont az unokák éppúgy keresgélik a hó és jég közé rejtett csokitojásokat, mint idehaza Balázs fiam két kislánya, a három és fél éves Berta, illetve a másfél éves Emma. A lányomnak, Móninak téliszalámit és hónapos retket viszünk. Jómagam a finn vodkát szeretem, bár nem mindegy, hol iszom! Első látogatásunkkor a lányom férje vodkázás után elvitt szaunázni, és a hőségben olyan rosszul lettem, hogy azt hittem, nem jövök ki élve!" - mesélte a Hot! magazinnak Németh Lajos, aki lélekben már a nyugdíjas évekre készül.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

"Egyre többször kerül szóba köztünk a nejemmel, hogy ha egyszer én is nyugdíjba megyek, akkor végleg Finnországba helyezzük át a székhelyünket. Úgy érzem, nem esne nehezemre megszokni az ottani életet" - mondja a népszerű meteorológus.

Forrás: Stop.hu

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Gyerek reményében ment férjhez Esztergályos Cecíliahttp://www.life.hu/legykepben/20130319-esztergalyos-cecilia-szineszno-a-kivalo-muvesz-magenelete-nem-ugy-alakult.htmlPalvin Barbara: "Szégyellem magam"http://www.life.hu/legykepben/20130322-palvin-barbara-modell-vastag-csaba-enekes-es-iszak-eszter-musorvezeto.htmlTöbb ezren búcsúztak Cipőtőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130322-cipo-bodi-laszlo-temetesen-tobb-ezren-vettek-reszt.htmlZimány Linda elrepül a Cukormadaraktól?http://www.life.hu/legykepben/20130321-zimany-linda-elkoszon-hamarosan-a-sugarbirdtol-tatar-csilla-a-vendeg.htmlTakács Nóra legizgalmasabb pillanatai a Glamour gálánhttp://www.life.hu/legykepben/20130322-takacs-nora-a-lifehu-sztarszerzoje-es-a-hogyan-legyek-jo.htmlÚj barátnőre lelt New Yorkban Tatár Csillahttp://www.life.hu/legykepben/20130321-tatar-csilla-a-tv2-sztarja-new-yorkban-uj-baratnot-talalt.htmlHatalmas volt a tömeg Cipő temetésénhttp://www.life.hu/legykepben/20130322-bodi-laszlo-vagyis-cipo-delutani-temetese-miatt-gyakrabban-jar-a.htmlCsokoládéfüggő lett Vastag Csabahttp://www.life.hu/legykepben/20130320-vastag-csaba-enekes-a-szombat-esti-laz-tancosa-csak-csokoledet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.