A Szulák-Papp páros esett ki A Nagy Duettből

2013.03.24. 22:57

Ismét egy izgalmas és fordulatokkal teli adást láthattak A Nagy Duett nézői vasárnap este.

Néhány napja Csézy és partnere Gesztesi Károly kénytelen volt feladni A Nagy Duett versenyét, mivel az énekesnőnek elhunyt a nagymamája, és nem tudott volna színpadra állni az őt ért trauma után. A műsor szabályai értelmében így a legutóbb kiesett páros folytathatta a versenyt. Szulák Andrea és Papp Gergő így vasárnap este visszatért a SuperTv2 képernyőjére, de gyorsan betanult produkciójuk sem volt elég ahhoz, hogy a jövő heti fináléba beénekeljék magukat, így ők távoztak ismét a műsorból.

Forrás: SuperTv2

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét! 

Elfáradtak A Nagy Duett sztárjaihttp://www.life.hu/legykepben/20130323-lebetegedtek-a-nagy-duett-sztarjai-veszelybe-kerulhet-a-produkcio.html Gesztesi Panka is fellép A Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/legykepben/20130323-gesztesi-panka-liptai-cludia-es-gesztesi-karoly-kislanya-is-fellep.html Megcsinálta A Nagy Duett énekesnőit Zsidró Tamáshttp://www.life.hu/legykepben/20130308-zsidro-tamas-a-nagy-duett-egykori-versenyzoje-visszatert-a-musorba.html Megbüntette a gyámhatóság Kovács Lázárthttp://www.life.hu/legykepben/20130324-kovacs-lazar-mesterszakacsnak-a-gyamhatosag-dontese-szerint-havonta-latogatnia-kell.html Megmutatta újszülött babáját Holly Madisonhttp://www.life.hu/legykepben/20130323-megmutatta-nemreg-szuletett-kisbabajat-holly-madison-egykori-playmate.html Gesztesi: "Soha életemben nem adtam fel semmit"http://www.life.hu/legykepben/20130323-gesztesi-karoly-a-nagy-duett-versenyzoje-keseru-mert-kenytelen-feladni.html Egy ágyban a kutyával: a házaséletet is tönkreteheti!http://www.life.hu/anyaskodj/20130313-egeszsegtelen-es-parkapcsolatrombolo-lehet-egy-agyban-aludni-a-hazikedvenccel-kutyaval.html Bangó Margit: "Nem féltem az élettől"http://www.life.hu/sztarszerzok/20130324-bango-margit-nem-feltem-az-elettol-szily-nora-interjuja.html A kis mellek forradalma - Kinek jön be a nagy cici?http://www.life.hu/szeress/szex/20130322-szex-szerelem-parkapcsolat-a-kis-mellek-forradalma-csak.html A világ leggusztustalanabb ételeihttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130313-gusztustalan-etelek-a-nagyvilagbol-es-magyaorszagrol.html
Szulák AndreaPapp GergőkiesőpároséneklésA Nagy DuettSuperTv2