betegség gyomorrontás Nagy Duett Lakatos Márk énekesnő fellépés Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bangó Margit vasárnap energikusan táncolta végig mindkét produkcióját Lakatos Márk oldalán, de a műsor végeztével fáradtan rogyott le a színpad szélén.

Az énekesnő azonban nem a műtött gerince miatt fáradt el, hanem egy akut gyomorfertőzés döntötte le a lábáról - tudta meg a Life.hu.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu


"A tánccal nem volt semmi baj, de két napig ágyban feküdtem, mert rossz ételt ettem egy étteremben és olyan gyomorrontásom volt, hogy két napig hánytam" - árulta el Bangó, aki a csodával határos módon tudott csak vasárnap színpadra állni.

"Nem volt elég, hogy csütörtökön és pénteken hánytam, de ráadásul péntektől szombat délig magas lázam volt. A színpad szerelme segített összeszedni magam" - tette hozzá a sztár, aki azonban profihoz méltóan helytállt az elődöntőben, így ott lesz Lakatos Márkkal a fináléban is.

Olvasd el Szily Nóra Bangó Margittal készült interjúját itt.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.