Végre fedél kerül a VV sztárjának feje fölé

nyertes Való Világ 5 VV Attila lakás szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sikerült végre lakást vennie VV Attilának? A ValóVilág 5 győztese egy sejtelmes üzenetet tett közzé a közösségi oldalán, amit pár óra múlva törölt is - tudta meg a Life.hu.

Másfél éve lakik szállodában VV Attila, a ValóVilág 5 győztese. Nyereménye a kocsi és a havi egymilliós apanázs mellett egy zuglói öröklakás lett volna, amelyet az építtető nem tudott időben átadni, így Attila egy szállodába költözött, amit az RTL Klub finanszírozott neki.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Akkor még azt hitte, hogy ideiglenes megoldásról, pár hónapról van csak szó, de azóta már másfél év telt el. Időközben megyegyezett az RTL Kubbal, hogy saját magának kereshet új otthont a korábbi lakás árának megfelelő, kb. 20 millió forint értékben. Attila azóta nap mint nap lakáshirdetéseket böngészett, több esélyes kégli is kilátásba került már nála, de mindeddig nem sikerült saját otthonra szert tennie. A napokban egyik ismerősének kőművest, burkolót keresett a közösségi oldalon, ma pedig megjelent egy rövid, tömör és annál titokzatosabb közlemény, amit érdeklődésünk után törölt.
"Na végre- tette közzé boldogságát, de hogy mire célzott, csak sejteni lehet, ugyanis amikor megkerestük Attilát udvariasan elhárította kérdésünket és másra terelte a szót.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Partnere megsebesítette Istenes Bencéthttp://www.life.hu/legykepben/20130327-istenes-bencet-a-szombat-esti-laz-probajan-partnere-sudi.htmlBaleset miatt meghiúsult Talmácsi Gábor nyaralásahttp://www.life.hu/legykepben/20130325-talmacsi-gabor-motorversenyzo-balesete-miatt-kenytelen-volt-lemondani-az-alomnyaralasrol.htmlGyomorfertőzést kapott Bangó Margithttp://www.life.hu/legykepben/20130326-bango-margit-a-nagy-duett-sztarja-betegen-allt-szinpadra.htmlVisszatér Toncsi a Szombat Esti Lázbahttp://www.life.hu/legykepben/20130326-balint-antonia-visszater-a-szombat-esti-lazba-parjaval-angyal-andrassal.htmlTél van, de nagyon - a legfrissebb hírekhttp://www.life.hu/legykepben/20130327-tovabbra-is-havazik-teliesek-az-utviszonyok-de-matol-szep-lassan.htmlCipő anyukája visszavárta fiát a kómábólhttp://www.life.hu/legykepben/20130327-bodi-laszlo-cipo-edesanyja-gizi-neni-bizott-fia-ebredeseben.htmlKórházba került Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20130327-sarka-kata-magyar-celeb-hajdu-peter-felesege-rosszul-lett-korhazba.htmlÉdesapja emlékét őrzi Deutsch születendő fiahttp://www.life.hu/legykepben/20130326-deutsch-tamas-magyar-politikus-otodik-gyermeke-a-nagypapa-emleket-orzi.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.