betegség férfiasság VV Fecó bárányhimlő gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fecó ápolja gyermekeit, akik bárányhimlősek lettek. A bökkenő csak az, hogy a valóságshow sztárja még nem esett át ezen a betegségen, ami felnőttkorban akár impotenciához is vezethet- tudta meg a Life.hu.

Két-három pötty már ki is jött VV Fecón, azaz Balogh Ferencen, aki otthon lévő gyermekeitől kapta el valószínűleg a betegséget, igaz, egyelőre még csak pár piros pötty van az arcán.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"Ahogy beszélni kezdek a bárányhimlőről máris vakarózok. Amikor levittem a gyerekeket az orvoshoz azzal biztatott, hogy valószínűleg én is megkapom most ezt a gyermekbetegséget, ami felnőttkorban nem is olyan veszélytelen. Félek attól, hogy a férfiasságomat elveszíthetem. Ilyenkor arra gondolok, hogy szerencsére már van két gyönyörű csemetém, már nem kell utódokról gondoskodnom. De amikor az asszony mellé befekszem az ágyba, akkor is eszembe jut. Én ápolom a kicsiket, csókolgatom őket összevissza, kizárt, hogy ne lepjék el hamarosan az én testemet is az apró, viszkető hólyagok" - mesélte egyelőre jókedvűen VV Fecó.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Baleset miatt meghiúsult Talmácsi Gábor nyaralásahttp://www.life.hu/legykepben/20130325-talmacsi-gabor-motorversenyzo-balesete-miatt-kenytelen-volt-lemondani-az-alomnyaralasrol.htmlGyomorfertőzést kapott Bangó Margithttp://www.life.hu/legykepben/20130326-bango-margit-a-nagy-duett-sztarja-betegen-allt-szinpadra.htmlVisszatér Toncsi a Szombat Esti Lázbahttp://www.life.hu/legykepben/20130326-balint-antonia-visszater-a-szombat-esti-lazba-parjaval-angyal-andrassal.htmlTél van, de nagyon - a legfrissebb hírekhttp://www.life.hu/legykepben/20130327-tovabbra-is-havazik-teliesek-az-utviszonyok-de-matol-szep-lassan.htmlCipő anyukája visszavárta fiát a kómábólhttp://www.life.hu/legykepben/20130327-bodi-laszlo-cipo-edesanyja-gizi-neni-bizott-fia-ebredeseben.htmlKórházba került Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20130327-sarka-kata-magyar-celeb-hajdu-peter-felesege-rosszul-lett-korhazba.htmlÉdesapja emlékét őrzi Deutsch születendő fiahttp://www.life.hu/legykepben/20130326-deutsch-tamas-magyar-politikus-otodik-gyermeke-a-nagypapa-emleket-orzi.htmlEsküvőre készül Iszak Eszti és Dobrády Ákoshttp://www.life.hu/legykepben/20130326-iszak-eszter-a-viva-tv-musorvezetoje-es-dobrady-akos-a.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.