lazítás relaxáció Keresztes Ildikó énekesnő jóga Illényi Katica
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresztes Ildikó egy különleges jógaórán vett részt, élményeiről pedig a Life.hu újságírójának mesélt.

Illényi Katica már hat éve a jóga szerelmese, ezért elcsalta Ildit, hogy próbálja ki a Barkan-jógát, amit 35-40 fokos melegben végeznek. Az énekesnő még a nehezebb mozdulatokat is ügyesen kivitelezte.

Forrás: www.barkan.hu
Forrás: www.barkan.hu

"Régóta szerettem volna kipróbálni a jógát, mert szükségem lenne a mozgásra, csak nehezen tudom beilleszteni a mindennapjaimba. Katicával remekül éreztük magunkat a jógaórán, nagyon sokat nevettünk, végre ki tudtunk kapcsolni és csak magunkra figyelni. Bár nehéz 40 fokban mozogni, úgy érzem, jól ment, és a nyújtások különösen jólestek. A testtudatom rendben van, hiszen 20 évig intenzíven sportoltam, ez pedig a jógában nagyon fontos" - mesélte Ildikó.
"Ildivel régóta barátnők vagyunk és mivel mindketten sokat dolgozunk, nagyon jólesett egy kis felüdülés. Szerettünk volna közösen fellépni, de miután ez nem jön össze, így Ildi kárpótlásként eljött a jógaórámra" - mesélte Katica.

Forrás: www.barkan.hu
Forrás: www.barkan.hu

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.