Pár hét múlva érkezik az újabb VV-baba

baba kisfiú VV Eszter szülés ügyvédnő kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hivatalosan már csak öt hét választja el VV Esztert, azaz dr. Dadi Esztert, hogy édesanya legyen. Az ügyvédnő egy kisfiút hord a szíve alatt.

Pár hét múlva édesanya lesz Eszter, aki tavaly, a ValóVillából való kiesése után szinte azonnal rátalált párjára, Morva Imre dunaföldvári vállalkozóra. Fél év ismeretség után férjhez ment, majd nászútján teherbe esett.

Fotó: Szabó Balázs
Fotó: Szabó Balázs

Eszter feladta felfüggesztve tartott budapesti ügyvédi praxisát, majd férje városában kezdte újra munkáját, amely hamarosan csak másodlagos szerepet fog betölteni az életében.
"Izgatottan várom a kisfiam érkezését, szerencsére nem félek a szüléstől. Nem a férjem, hanem az egyik legjobb barátnőm lesz majd mellettem, aki történetesen szülésznő, így nem kell aggódnom attól, hogy elájul. Vele teljes biztonságban fogom érezni magamat a dunaújvárosi kórházban, ahol szülni fogok. Hagyományos módon szeretném világra hozni a csemetémet, nem császárral és nem alternatív vajúdási módszerek igénybevételével. A kisfiamnak még nem sikerült végleges nevet találnunk, két név, a Kristóf és Barnabás közül fogunk majd választani. A babaszoba már készen várja a picit, mindent beszereztem, amire szükségünk lehet. A kórházi csomagomat babonából még nem pakoltam össze" - osztotta meg velünk az ügyvédnő, aki mindössze három és fél kilót, a baba súlyát szedte csak magára terhessége alatt.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.