Puskával áll színpadra a Bangó-Lakatos páros

SuperTv2 A Nagy Duett Lakatos Márk Bangó Margit sztár stylist énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyasmivel áll színpadra vasárnap este Bangó Margit és Lakatos Márk, amire még tőlük sem számítottunk.

Már megszokhattuk, hogy a páros hétről hétre megdöbbentő ötletekkel rukkol elő: egyszer rappernek öltöznek, máskor acélbetétes cipőt húznak, vagy egy szemetesből ugranak elő a produkció közepén. Most azonban az eddigieket is tetézik, ugyanis gépfegyverrel állnak a SuperTV2 színpadára.

Forrás: Super TV2
Forrás: Super TV2

"Nem vagyok egy harcos alkat, katona sem voltam, mégis az én ötletem volt, hogy kalasnyikovval lépjünk a színpadra, ugyanis Balázs Klári és Korda Gyuri slágerét énekeljük, ami a Keresztapa dallamával kezdődik. Ez adta az ötletet, hogy Margitkával fegyvert ragadjunk, mintha az Állj, vagy lő a mamám című Stallone film főszereplői lennénk" - árulta el a Life.hu-nak Lakatos Márk, aki nagyon élvezi az izgalmas kelléket. "Olyan, mintha mi lennénk a Cosa Nostra, nagyon vicces. Bár természetesen csak kellékfegyvereink vannak, amit az egyik színház adott kölcsön nekünk erre az alkalomra" - tette hozzá a stylist.

Az, hogy hogy áll a Kossuth-díjas Bangó Margit és a népszerű stylist, Lakatos Márk kezében a fegyver, kiderül A Nagy Duett vasárnap esti fináléjában.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.