csigolya Gerard Butler zúzódás filmforgatás színész törés sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több csontja is eltört és rengeteg zúzódása lett új filmjének forgatása közben Gerard Butler színésznek.

A színész már bánja, hogy saját maga játszotta el a kemény akciójelenteket új filmjének forgatása közben. Gerard Butlernek ugyanis majdnem kilőtték a szemét és a térde is megsérült. Egy későbbi vizsgálat azonban azt is kimutatta, hogy nyaktörést is szenvedett a Támadás a Fehér Ház ellen című filmjének forgatása alatt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Már bánom, hogy nem egyeztem bele, hogy a kaszkadőrök helyettesítsenek a nehezebb jelenetekben" - mondta Jay Leno show-jában a sztár. "A forgatás után nem sokkal elment a hangom és akkor derült ki, hogy a hangszálaim is megsérültek" - sorolta sérüléseit Butler. "Nemrég kellett visszamennem kontrollra, és az orvos megkérdezte, hogy valami kitüremkedik a nyakamból, nem vettem észre? Az MRI vizsgálaton aztán a doktornő közölte velem, hogy egy másik csont is eltört a nyakamban. Azt kérdezte, mit csináltam? Mire én: akciófilmet forgattam, amibe majdnem belehaltam" - mesélte mosolyogva a színész.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



5 világhírű nő, aki nemet mondott a házasságrahttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130329-szex-szerelem-parkapcsolat-5-vilaghiru-no-aki-nemet-mondott.htmlHattyúnyakat szeretnél? Így tüntesd el a tokád!http://www.life.hu/szepulj/20130329-balogh-rita-es-dr-kaszab-csilla-szakertok-segitenek-a-toka.htmlLiptai Claudia kislánya rajong Radics Gigiérthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130331-liptai-claudia-kislanya-gesztesi-panka-rajong-a-megasztar-nyerteseert-radics.htmlVégleg elhagyja az országot Gerendás Péterhttp://www.life.hu/legykepben/20130331-elhagyja-az-orszagot-gerendas-peter-zenesz-aki-kulfoldre-koltozik-csaladjaval.htmlVastag Csaba szerelmes lett partnerébehttp://www.life.hu/legykepben/20130331-vastag-csaba-a-szombat-esti-lazban-par-percig-beleszeretett-partnerebe.htmlVilágsztárokat hódít meg Gerard Butlerhttp://www.life.hu/szorakozz/20121205-gerard-butler-szinesz-jessica-biel-szineszno-es-catherine-zetajones-szinesznovel.htmlSzeretőjével kapta rajta pasiját Katy Perrythttp://www.life.hu/szeress/20130331-katy-perry-enekesnot-megcsalta-john-mayer-es-lebukott-ezert-szakitott.htmlBoldog születésnapot, Terence Hill!http://www.life.hu/life/galeria/20130327-fotokon-akkor-es-most-terence-hill-szinesz-bud-spencer-szinesztarsa.htmlSzőrös pasik kizárva a szőke modellnélhttp://www.life.hu/szepulj/20130328-kate-upton-modell-utalja-a-szoros-pasikat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.