Látványosan átalakult a Jóban Rosszban színésznője

színésznő Jóban Rosszban életmód fogyókúra Juhász Adrienn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban című sorozat színésznője hetek óta keményen edz és diétázik, hogy nyárra bomba formába hozza magát. Juhász Adrienn régóta szeretett volna megszabadulni felesleges kilóitól, de eddig nem tudta, hogyan lehet ezt a leghatékonyabban elérni.

A színésznő szakemberektől kért segítséget, és már most rengeteget fogyott, pedig csak a háromhónapos program felénél tart. Adriennek az életmódváltozásban az is sokat segít, hogy speciális menüt eszi, így éhezés nélkül olvadnak le róla a kilók. A profi segítők mellett Adrit nagyban támogatja sorozatbeli kolléganője, Szabó Zsófi, aki szintén részt vesz a programban és ezért napi szinten osztják meg egymással a tapasztalatokat.

Forrás: TV2, Sunhill Media
Forrás: TV2, Sunhill Media

Adrienn a sorozat fotóján és edzés közben

"Nagyon megszerettem a mozgást, mert fantasztikus edzőim vannak. Ha kimarad egy-két nap edzés, már hiányzik, ami azért nagy dolog nálam. Az ismerőseim mind el vannak ájulva, hogy mennyire megváltozott az alakom. Én még ugyan nem annyira látom magamon, de a mérleg szerint is kimutathatóan fogytam. Annyira boldog vagyok, hogy sikerül újra csúcsformába hoznom magamat, és ebben nagyon sokat segítenek nekem a szakmai tanácsadók. A kolléganőmmel, Szabó Zsófival is rendszeresen beszélünk, sokszor biztat és szerinte is látványos a változás" - mesélte boldogan Adrienn.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a SzílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.