Szenvedélye miatt szabadkozik a színésznő

kémia Varga Izabella szenvedély rumba férj tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Iza a közösségi oldalán szabadkozott a róla megjelent mai cikk miatt, amelyben Cseh-Szakáll Tibor kendőzetlenül bevallotta, hogy remekül működik közöttük a kémia.

Mindenki láthatta, aki a Szombat Esti Láz utolsó adását figyelemmel kísérte, hogy Varga Izabella és partnere, Tibor rumbája izzott a szenvedélytől. A zsűritagok közül Esztergályos Cecília nem hagyhatta szó nélkül a színpadon táncoló pár között kialakult és a képenyőn keresztül is érezhető szexuális vonzalmat, amelynek Iza férje és gyermekei is szemtanúi voltak.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

"Nem volt előjáték. Rögtön a közepébe mentetek bele. Hogy is mondjam, mert itt vannak a gyerekeid, férjed... Na, szóval, nem szégyelltetek semmit" - kommentálta a látottakat Cecília.
Valószínűleg a Barátok közt színésznője is érezte, hogy a tánc, a rumba műfajához szükséges testbeszéd akár félreérthető lehetett, ugyanis ma reggel az alábbi hozzáfűzést olvashattuk a közösségi oldalán: "Ne dőljetek be!!! Minden a legnagyobb rendben! Ráadásul 18 éve! Zoliiiiiiiiiiiiiiiiiiii forever"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.