Szilveszter gazda tánc Szombat esti láz önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Gangnam style című dalraSzilveszter gazda és Molnár Andrea fergeteges táncot adtak elő a Szombat Esti Láz színpadán. A nézők percekig tapsoltak a párnak, amelyik bejutott a döntőbe.

Sírásig táncolt Varga Izabella

Szilveszter a Life.hu újságírójának bevallotta, keményen küzd azért, hogy hétről-hétre jól teljesítsenek, és már várja, hogy a tánccipőt végre otthon a gazdaságban ostorra cserélje.

Fotó: RTL II
Fotó: RTL II

"Önbizalmat adott a tánc, de kutya munka, ezt nem tagadom. Fájnak a kezeim és fáradt a testem, a lapockám sokszor begörcsöl, az emeléseket azonban gyakorolni kell. Mindez kimeríti a testem, enyhülést csak akkor érzek, amikor elmegyek masszőrhöz. Örülök, hogy bejutottunk a döntőbe, és még az is benne van a pakliban, hogy megnyerjünk. Az biztos, hogy jövő héten mindent beleadunk majd a táncba" - mesélte Szilveszter gazda.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és Most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, nezéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és Most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.