színésznő Jóban Rosszban Kökény Attila A Nagy Duett 3 perc Cseke Katinka sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseke Katinkát A Nagy Duettben a sorozatbeli szerepétől teljesen eltérő oldaláról, jókedvű nőnek ismerte meg a közönség. Azt azonban kevesen tudják, hogy a Jóban Rosszban sorozat Böbéje otthonában bizony szokott zokogni, és egyedülálló anyaként neki sem mindig könnyű az élete. Ugyanakkor igazi minta lett a ducibb nők számára. A Life.hu interjúja.

Új sorozat a Life.hu-n: 3 perc azzal a sztárral, akiről mindenki beszél


- Sokan azt mondták, hogy A Nagy Duettel te nyerted a legtöbbet, hiszen megismerték a valódi arcodat. Te is így érzed?

Tudja, nekem mi volt A Nagy Duett üzenete? Az, hogy ilyen kis husin is lehet valaki dögös. Nekem azóta jobb kedvem van, és jobb ízzel eszem."


Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

A többi fotóért kattints ide!

- Gondoltad volna, hogy megnyeritek?

- Dehogy. Azt hittem az első két-három hétben, hogy halott indiánként fogjuk egymást Attival (Kökény Attilával, a szerk.) húzni. Azt hittem, hogy nem lesz ebből nagy duett, mert a partnerem azt mondta, ő bizony nagyon merev. Kiderült, hogy benne is van hajlam az abszurd dolgokra, majd a negyedik adás után tökéletesen hülyét csinált magából. Azt gondolom, hogy ezzel nyertünk, hiszen ez egy szórakoztató műsor volt és mi szórakoztattunk.

- Gátlástalannak és önfeledten vidámnak tűntél a műsor alatt. Ez a valóság, vagy van érzékeny pontod?

- Persze, hogy van. A lakásom magányában ordítva tudok bőgni és ehhez elég egy rossz mondat a lányomtól, a volt férjem egy rosszul sikerült lépése vagy egy negatív komment.

- Változtatott a személyiségeden A Nagy Duett?

- Rájöttem arra, hogy hihetetlenül terhelhető vagyok. Nagyon feszített nyolc hét áll mögöttem, hiszen hétfőtől vasárnapig folyamatosan próbáltunk, emellett a sorozatot forgattam, és a gyerekemet egyedül nevelem. Mivel ezt végigcsináltam úgy, hogy nem hiányoztam egyetlen próbáról sem, nem pihentem hétvégén, így kiderült, hogy többet bírok, mint amit feltételeztem magamról. A vezetőség hagyta a kreativitásomat kiteljesedni, ami szárnyakat adott. A Nagy Duettet követően szembesültem azzal is, hogy férfibb férfi vagyok, mint a környezetemben lévő hímek, és ez bizony ellenállást szül. A pasik nem tudnak mit kezdeni azzal, hogy nem szorulok rájuk, hogy nem kérem a segítségüket. Ha fel kell tennem a képet a falra, akkor fogok egy szöget és beverem. Úgy látom, hogy jobban szeretik, ha egy nő gyámolításra szorul és felnéz rájuk.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

A galériáért kattints ide!

- Talán azért is lettél ilyen kemény, mert egyedülálló anyaként kell helytállnod. Ez a te döntésed volt?

- Nem, abszolút az élet alakította így. Tíz év házasság után váltam el, de előtte 5-6 évvel már nem volt jó a kapcsolatunk, mert teljesen különböző személyiségek voltunk. Én nem akartam a férjemet elküldeni, mert azt hiszem, hogy egy nő, akinek kicsi gyereke van, nem hozza meg ezt a döntést, sokkal jobban hajlunk a kompromisszumra. Szerencsére a volt férjem ment el. Mindennek öt éve.

- És milyen nehézségekkel jár ez az életforma?

- Sokszor gyomorgörcsöt okoz az anyagi helyzetem. Sokan azt gondolják, hogy a sorozatszínészek milliomosok, de ez nem igaz. Egyedülálló anyaként én is küzdök anyagi problémákkal, de a hétköznapjaimon szerencsére ez nem érezhető. Ugyanakkor nem tudok venni lakást a lányomnak, nincsenek milliók a számlámon, és gondot okozna egy mexikói utazás. Az elmúlt időszakban egy kicsit elférfiasodtam: egyedül fizetem az adómat, egyedül újítom fel a lakást, a pénzt egyedül keresem meg mindenre, de nem panaszkodom.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

A galéria képeiért kattints ide!

- Mindez mennyire visel meg érzelmileg?

- A válás utáni első két év nehéz volt, aztán jött a mindent elsöprő szerelem, Hassine. Őrületes távkapcsolat ez. Nem véletlenül pont őt küldte a Jóisten, hiszen tudta, hogy nekem ez így jó, mert szeretek egyedül lenni. Saját magamnak vagyok a legjobb társaság. Amikor a lányom nyáron a nagyszülőknél van, hónapokig egyedül vagyok.

- Holott téged nagyon szeretnek a férfiak.

- Ez nem számít, mert szerelmes vagyok egy paliba, aki úgy szeret, ahogy kinézek. Emiatt nem is keresek mást. Holott mostanában derült ki, hogy van egy nagyon szép férfi, aki évek óta szerelmes belém. Amikor ezt elárulta, azt hittem, viccel, és hogy forog a kandikamera, de nem vicc volt. Közölte velem, hogy tetszik neki a humorom és az arcom, de nekem mégsem kellett, hiszen ott van Hassine. Senki nem tud úgy megérinteni érzelmileg és fizikailag, mint ő, több ezer kilométer távolságból.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

Kattints a többi fotóért!

- Mi tart össze titeket?

- A sors. A kémia nem működik ilyen távolságban. Vele van dolgom, és hiszem, hogy egyszer még együtt fogunk élni, és gyerekeket szülök majd neki. Én világpolgárnak tartom magam, el tudom képzelni, hogy Párizsban egy kis butikban dolgozom eladóként. Nem létszükséglet számomra a színjátszás. Nincs szerepálmom, csak arra vágyom, hogy megéljek és szórakoztassam az embereket.

Bemutatja tánctudását a Szombat Esti Láz zsűritagjahttp://www.life.hu/legykepben/20130410-esztegalyos-cecilia-a-szombat-esti-laz-zsuritagja-a-musor-dontojeben.htmlKáosz - nincs elég hely az elsősöknekhttp://www.life.hu/legykepben/20130411-tuljelentkezes-van-az-altalanos-iskola-elso-osztalyaiba-az-intezmenyfenntarto-azt.htmlToncsi megbarátkozott a fellépőruhájávalhttp://www.life.hu/legykepben/20130410-balint-antoni-a-szombat-esti-laz-dontojeben-ismet-fellep.htmlBeismerte tettét Király Tamás gyilkosahttp://www.life.hu/legykepben/20130411-kiraly-tamas-divattervezo-gyilkosa-reszegen-bedrogozva-olt-tettet-beismerte.htmlBalesetet szenvedett Bódi Sylvihttp://www.life.hu/legykepben/20130411-bodi-sylvi-szorfbalesetet-szenvedett-tahitin-a-hata-felhorzsolodott.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.