Bódi Sylvi bikinis sellővé változott

sellő Bódi Sylvi utazás nyaralás merülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi most épp Tahitin nyaral, ahonnan lelkesen posztolgat képeket a rajongóinak. Legutóbb egy igazán különleges képpel lepte meg őket.

Bódi Sylvi jelenleg Tahitin hódol kedvenc időtöltésének: a sportolásnak és a barnulásnak. A modell április eleje óta tartózkodik a festői helyen, ahonnan rendszeresen bejelentkezik. A szépséges modellről így nemcsak azt tudtuk meg, hogy egyre szőkébb a haja, egyre barnább és szeplősebb a bőre, hanem azt is, hogy mennyire megsérült, amikor szörfözés közben "gerinccel vette le a zátonyt". Legutóbb is gyönyörű fotót tett közzé az oldalon, ami épp egy merülés közben készült a hajójuk mellett. A képet a fotós szemfülességének köszönhetjük. Sylvi megtestesült sellőlánynak néz ki a képen, de szerencsére uszonyt még nem növesztett.

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi Fan Club (hivatalos)
Forrás: Facebook/Bódi Sylvi Fan Club (hivatalos)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.