Hal a tortán Gesztesi Máté Gesztesi Károly főzés testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egy négyzetméterre eső Gesztesik száma még sohasem volt olyan nagy, mint a Hal a tortán esti adásában. Egy lakásban láthatjuk Gesztesi Károlyt és három fiát.

A Jóban Rosszban színésze a speciális, többlépcsős vacsorafőzéssel ismerteti meg a nézőket. Máté imádja, ha főzés közben emberek vannak körülötte, ezért meghívta édesapját, Gesztesi Károlyt és két öccsét, hogy segítsenek neki elkészíteni az esti vacsorát. Ennek viszont annyi a hátránya, hogy dupla munkát jelent. Először a segítséget nyújtó, éhes csapatot, azaz családtagjait kellett jóllakatnia, számukra vendégváró hamburgert készített, majd jöhetett az esti, többfogásos nagy vacsora.
"Úgy szeretek főzni, hogy közben jönnek-mennek az emberek" - árulta el dupla energiát igénylő módszerét, amellyel végül ha nehezen is, de valahogy elkészült a vacsora, ugyanis még közértbe sem volt kedve menni a csapatnak, inkább legurítottak egy üveg bort.

Forrás: SuperTV2
Forrás: SuperTV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.