rántott hús Szilveszter gazda tánc étkezés gazda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár nem Szilveszter gazda és partnere, Molnár Andrea nyerte meg a Szombat Esti Láz című produkciót, a gazda családja ugyanúgy megünnepelte a döntőig eljutott gazdálkodót, mintha ő vitte volna haza a trófeát.

Hatalmas vacsorával, tortával kezdte az ünneplést szombaton este Szilveszter gazda, amit még vasárnap is folytatott a családjával. A hónapok óta a fővárosban élő gazdának táncpartnere hatására igencsak megváltoztak az étkezési szokásai, így ehhez szerető családja is kénytelen volt alkalmazkodni.

Fotó: Földi D. Attila
Fotó: Földi D. Attila

Szilveszter gazda tánc közben, szüleivel Csonka András fotózkodik

"A rántott hús Szilveszter gazda kedvence, de azt az utóbbi időben nem nagyon ehetett. Mi egy hagyományos ételeket fogyasztó család vagyunk, és ezzel várjuk otthon. Próbáltunk alkalmazkodni az új étkezési szokásaihoz, ezért egy kicsit változtattam a hús elkészítésén. Nem úgy bundáztam be, ahogy szoktam, hanem csak rizslisztben és tojásban futtattam meg. Annak ellenére, hogy nem ő nyert, mi nagyon meg vagyunk elégedve vele, büszkék vagyunk rá " - árulta el Szilveszter gazda édesanyja, Ilona.
"Vasárnap indulok haza, végre el tudom kezdeni a munkákat. Itt van a jó idő, végre rá lehet menni a földekre, lehet vetni a kukoricát és a napraforgót, és nekem most ez a legfontosabb" - mondta Szilveszter, majd elsietett, hogy végre egy jót ehessen.

Elvették Zimány Linda koronájáthttp://www.life.hu/legykepben/20130410-zimany-linda-nem-hozhatta-haza-amerikabol-a-tropic-beauty.htmlHalálosan megfenyegették Hajdú Péterthttp://www.life.hu/legykepben/20130415-hajdu-peter-a-frizbi-musorvezetoje-halalos-fenyegetest-kapott.html50 évesen 50 milliót bukott R. Kárpáti Péterhttp://www.life.hu/legykepben/20130414-r-karpati-peter-magyar-szinesz-50-evesen-50-millio-forintot.htmlMagyarok a világhír kapujábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130414-real-action-magyar-tancos-a-britains-got-talent-musorban-tovabbjutott.htmlSzerelembe esett Vastag Csabahttp://www.life.hu/legykepben/20130414-a-szombat-esti-laz-dontojen-vastag-csaba-szerelmi-eleterol-kerdezett.htmlCsonka Pici megtaposta Liluthttp://www.life.hu/legykepben/20130414-csonka-andras-lilu-ruhajara-allt-a-szombat-esti-lazban.htmlBódi Sylvi bikinis sellővé változotthttp://www.life.hu/legykepben/20130414-bodi-sylvi-modell-tahitin-nyaral-es-sellokent-uszik-az-oceanban.htmlSzülés után először fotózták Dundikáthttp://www.life.hu/legykepben/20130411-dundika-a-szules-utan-eloszor-kamera-ele-allt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.