Hajós András TV2 Bari Lacika Az ének iskolája áldozat zenész sztár énekes tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bari Lacika mindenkit megdöbbentett fantasztikus produkciójával a TV2 gyermek tehetséggondozó műsorában, Az ének iskolájában. A kisfiú családja mindent megtenne, hogy a gyermekük megvalósítsa álmait - tudta meg a Life.hu.

Bari Lacika igazi őstehetség, ehhez kétség sem fér. A siófoki, 12 éves fiú kétéves kora óta énekel, és hat éve zongorázik. Nem csoda, hogy tehetsége hamar szemet szúrt, hiszen édesapja is zenész, keresztapja pedig zenetanár. Az átütő képességekkel rendelkező kisfiú sikeréért családja mindent feláldozna.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

"Ha Lacika érdekében szükséges, Budapestre költözünk családostul, ez nem is kérdés. Egy szem gyermekünk, minden lépésére vigyázunk, nem engedjük egyedül a fővárosba" - szögezte le az édesapja, László, akit hihetetlenül megrendített kisfia produkciója a TV2 tehetséggondozó műsorában. "Nem izgultam, hogy elrontja, hanem a sírás fojtogatott, amikor hallgattam őt, elsodortak az érzelmeim" - árulta el a büszke apa.

"Lacika nagy rajongója volt Hajós Andrásnak és zenekarának, így nagyon örülünk, hogy az ő tanítványa lett. Azt érezzük, hogy a kisfiunkat a tanárok és a zenészek nem kisgyermekként, hanem kollégaként kezelik. Ez az, ami igazán fontos, hiszen megerősítik őt. Akadnak persze irigyei is, és a rosszindulatú kritikák eleinte bántották, de most már talán ezeket is helyén tudja kezelni" - tette hozzá László, aki maga is muzsikus, a vendéglátóiparban dolgozik, és annak ellenére, hogy nem tartja könnyű szakmának a zenészekét, kisfiát mégsem félti.

"Régen nem volt rá szükség, de ma már mellékállást kell vállalnom a zenélés mellett. Van, amikor biztonsági őrként, máskor a szikvízüzemben dolgoztam, hogy el tudjam tartani a családomat. Abban azonban biztos vagyok, hogy Lacikából nem vendéglátós zenész lesz, nem ez a sors vár rá. Neki sokkal nagyobb tervei vannak, komoly zenésznek készül."

Annak ellenére, hogy a kisfiú életében a zene első helyen áll, Lacika mégis igazi kisfiú maradt. "Sosem kell biztatni, magától gyakorol, hiszen imádja a muzsikát. Emellett persze lejár focizni, pingpongozni, ahogy a kortársai. Igazi kisgyerek."



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.