Iráni származású Az ének iskolája cuki sztárja

2013.04.24. 17:11

Perzsául és angolul is ért Tabatabai Nejad Flóra, Az ének iskolája 8 éves szereplője, akinek édesapja iráni származású - tudta meg a Life.hu.

A fél ország beleszeretett Az ének iskolája barna hajú, nagyszemű szereplőjébe, Tabatabai Nejad Flórába. A különleges szépségű, cuki kislány lenyűgözte a zsűrit énektudásával és angol kiejtésével is. Azt azonban ők sem tudták, hogy a tehetség perzsául is ért és beszél is egy kicsit.
"Flóri édesapja iráni származású orvos, ezért a mi életünkben jelen van a perzsa kultúra. A férjem mesél neki és a testvéreinek iráni történeteket, és rendszeresen készít perzsa ételeket, kebabot és sült rizst. Emellett Flóra ismer perzsa dalokat is" - árulta el a kislány édesanyja, Mónika.Forrás: TV2


"Annak ellenére, hogy még csak egyetlenegyszer járt Iránban csecsemőkorában, Flóra számára mégsem idegen a perzsa világ. Amikor a férjem öt nővére meglátogat minket Budapesten, általában egy hétig csak hallgatja őket, mindent megért, amit mondanak, aztán egy hét után már válaszolgat is nekik" - tette hozzá az anyuka, aki büszke kislányára. "Flóri tehetségét már az óvodában észrevették, és óvodás korában egy énektanárnő erősített minket meg abban, hogy érdemes a zenével foglalkoznia. Három éve zongorázni tanul zeneiskolában, mindamellett, hogy szorgalmas, kitűnő tanuló, kéttannyelvű általános iskolába jár, ezért beszél ilyen szépen angolul."

A kislánynak szülei ajánlották fel, hogy elindulhat a TV2 gyermek tehetséggondozó műsorában, Az ének iskolájában, és ő örömmel kapott az alkalmon. "Nem az a célja, hogy sztár legyen. Élvezi azt, hogy énekelhet, tanulhat, sikereket ér el. A tanárai és az osztálytársai is biztatják, támogatják, ami nyilván rengeteg erőt ad neki. Ugyanakkor nem feledkezik el a kötelességeiről sem, mert már most nagyon komoly tervei vannak: egyszer majd egyetemre szeretne menni, hogy gyógyszerész lehessen."

Botrányosan viselkedett a magyar celebhttp://www.life.hu/legykepben/20130422-botranyosan-viselkedett-a-magyar-celeb-egy-utazason-irja-kordos-szabolcs.html Hatalmasak Kim Kardashian melleihttp://www.life.hu/legykepben/20130423-kim-kardashian-amerikai-celeb-hatalmas-melleket-villantott.html Földrengés volt Magyarországonhttp://www.life.hu/legykepben/20130423-foldrenges-volt-magyarorszagrol-nem-tudni-serultekrol.html Legyőzte a rák a híres énekesnőthttp://www.life.hu/legykepben/20130422-chrissy-amphlett-a-divinyls-enekese-53-evesen-elhunyt-rakban-es.html VV Attila nem költözne Alekosz lakásábahttp://www.life.hu/legykepben/20130422-vvattila-nem-koltozne-alekosz-lakasaba-amit-az-rtl-klub-visszaperelt.html 

SzandiTabatabai Nejad FlóraTV2énekestehetségAz ének iskolája