pszichológus Berkes Olivér fiú koncert anya Berkes Gabi fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiával együtt indultak el a The Voice című tehetségkutató versenyen, az életben mégis külön utakon járnak, annak ellenére, hogy lenne lehetőség közösen fellépniük - tudta meg a Life.hu.

A nézők a szívükbe zárták az anya-fia párost, akik közül először Gabi, majd Olivér esett ki a TV2 tehetségkutatójából. A műsor óta mindkettőjüket hívják fellépni, de közös produkciót nem vállalnak.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Ha együtt hívnak minket általában nem vállalom el a fellépést, nem akarok duettezni a fiammal, nem akarom, hogy összekössék a mamát a fiával. Olivérnek élnie kell a saját, külön zenei életét, hihetetlen tempóval dolgozik, szöveget ír, zenét szerez. Miután lényegesen kevesebb a felkérés, mint ahogy számítottam rá, visszatértem az eredeti szakmámhoz. Jó kis utazás volt a műsor" - mesélte a kirobbanó formában lévő énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.