Rendőrnek készül Az ének iskolája szereplője

TV2 Kurcz Alexandra Az ének iskolája sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akkor sem esik kétségbe Kurcz Alexandra, ha nem lesz belőle énekesnő. Az ének iskolája 13 éves szereplője ugyanis már választott magának egy másik hivatást is: rendőrnek készül - tudta meg a Life.hu.

A kislányt már gyermekkorától a fiús dolgok érdekelték.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Mivel bátyja van és sok a rokon kisfiú, ezért ő is a srácokkal játszott. Nyolcévesen már gyorsasági motort kért, azóta pedig kvadozik, amikor csak teheti. Épp ezért nem nagy csoda az sem, hogy rendőrnek készül" - árulta el nevetve Szandi édesanyja, Netta. "Én magam is szeretem a veszélyes dolgokat, így nem féltem a lányomat sem" - tette hozzá az anyuka.

"Szandi komolyan gondolja, hogy rendőrnek áll. Már nézegeti azokat a középiskolákat, amik erre a pályára készítik fel. Ugyanakkor az éneklés is nagyon fontos az életében. Szinte le se lehet állítani, annyit énekel otthon is. Nagy vágya az is, hogy az énekléssel komolyabban foglalkozhasson és erre most komoly lehetőséget kaphat."

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Szandi és családja

Az, hogy Szandi kinek a csapatába kerül az Az ének iskolájában, szombat este kiderül a TV2-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.