Pál Dénes Papp Gergő Hal a tortán tanács csajozás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pál Dénest a Hal a tortán című műsorban Papp Gergő nagy öregként megpróbálta apai jó tanácsokkal ellátni. Az ifjú, szerelemben még kissé gyakorlatlan, acélkék tekintetű énekes ennek ellenére egyelőre tart a csajozástól - tudta meg a Life.hu.

Amikor a vacsoraasztalnál Gergő és Dénes kettesben maradtak, a műsorvezető a csajokról faggatta a szűkszavú fiút. Dénes azonban nem tudott igazán megnyílni, kiderült, ezen a területen még elég tapasztalatlan. "Szerintem tényleg ne tartsd vissza magad, most neked áll a zászló, sokan irigyelnek, sokan keresik a társaságod!" - noszogatta Gergő a fiút. "Jó a szél, kifeszül a zászló, értem" - vonta le a tanulságot Dénes, akivel a Life.hu februárban készített mélyinterjút.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Azt nem mondanám, hogy szétszednek a csajok, de vannak megkeresések. Egyelőre azonban tartom magam, nem érzem úgy, hogy bele kellene vetnem magam az életbe, bár sokszor ezt tanácsolják" - mesélte Dénes, aki a Life.hu-nak elmondta, hogy kicsit fél is csajozni. "Bizalmatlan vagyok. Nem vagyok elég jó emberismerő, és félek attól, hogy nem tudom megítélni, egy hölgy a személyiségemet szereti, vagy azt, ami körülvesz. Volt egy olyan lány, aki még tetszett is volna, láttam reményt arra, hogy lesz belőle valami, de aztán csalódnom kellett" - mesélte Dénes, akit az is zavar, hogy nem nagyon talál helyet az ismerkedésre, hiszen nem szeret diszkóban új barátságokat kötni.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.