Britney házát is fenyegeti a bozóttűz Kaliforniában

bozóttűz tűz Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négyezer lakóházat fenyeget bozóttűz Kaliforniában, Los Angelestől északnyugatra - közölte pénteken a helyi tűzoltóság.

A veszélyeztetett házak közül eddig több mint 1100-ból átmenetileg ki kellett költözniük a lakóknak. Britney Spears énekesnő calabasasi lakhelye is a környéken van, így a sztár azon igyekezett, hogy fiait minél messzebbre vigye a veszélyes övezettől. A róla készült fotókat itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Több épület megrongálódott, de személyi sérülés egyelőre nem történt. A lángok helyi idő szerint csütörtökön kora reggel lobbantak föl Malibu közelében. Eddig négyezer hektáron pusztult el a növényzet. Az oltásban - amelyet az erős szél nehezít - csaknem ezer tűzoltó vesz részt, a munkát nyolc helikopter és hat repülőgép segíti. A bozóttűz sűrű füstje miatt átmenetileg le kellett zárni a Csendes-óceán partján végighúzódó autópálya egy 13 kilométeres szakaszát és a kaliforniai állami egyetem egyik campusát. Kaliforniában viszonylag gyakoriak az erdő- és bozóttüzek.

Forrás: MTI, Daily Mail

Sírva fakadt Az ének iskolája versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130503-lorincz-almos-az-enek-iskolaja-versenyzoje-sirva-fakadt-a-felvetelen.htmlHarmadik gyermekét várja Szekeres Nórahttp://www.life.hu/legykepben/20130503-szekeres-nora-a-tv2-musorvezetoje-bejelentette-hogy-terhes.htmlElgázolta kisfiát egy kecskeméti férfihttp://www.life.hu/legykepben/20130503-elgazolta-kisfiat-egy-kecskemeti-ferfi.htmlÉpphogy leérettségizett az ismert énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130430-brasch-bence-enekes-alig-tudott-leerettsegizni.htmlOszvald Marika bugyit villantotthttp://www.life.hu/legykepben/20130502-oszvald-marika-fellibbentette-szoknyajat-es-ket-fiu-kozott-bugyit-villantott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.