mentalista műsor Danny Blue Story4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt évvel ezelőtti győzelme után ismét a csúcsra került Danny Blue. A Kiválasztott című produkció győztese újabb álmát valósította meg: saját műsort kapott- tudta meg a Life.hu.

Önálló műsorban szórakoztatja nemsokára a nézőket Uri Geller utódja, aki a Story4-en kapott egy kiváló lehetőséget. A Tudatfeletti című produkció hetente csütörtökönként fog jelentkezni, a premiert mentalista pedig egy hatalmas kivetítőn, baráti társasággal szeretné megnézni. Egykori versenytársaival viszont eszébe sincs megosztani a dicső pillanatot, őket nem hívja el a buliba.

Forrás: Hill+Knowlton Strategies
Forrás: Hill+Knowlton Strategies

"Több éves küzdelem, házalás eredménye, hogy saját műsort kaptam. Korábban pár hónapig egy kisebb csatornánál került már adásba saját műsorom, majd másokkal is tárgyaltam. Két évvel később megkeresett a Story4, januárban pedig elkészítettük a próbafilmet, ami nagyon tetszett nekik. Az utca emberével trükközöm, az írónál az asszociációs képességére próbálok ráhangolódni, a golfozóknál pedig arra megyek rá, hogy mennyire tudnak számolni. Mindenki elgondolkodik rajta, hogy ez csalás vagy hókuszpókusz. Mindegy hogy milyen technikákat használok, a lényeg, hogy az ember jól szórakozzon" - mesélte Danny, akinek mindenféle trükkje, vadító tekintete ellenére még mindig nem sikerült egy komoly kapcsolatot bevonzania. Szabadidejében egyelőre jótékonykodik, az autósokat és az autóverseny szerelmeseit buzdítja arra, hogy kisautókat és pónilovvakat ajkándékozzanak a beteg gyerekeknek.

Begyógyszerezve versenyzett az egyik címlaplányhttp://www.life.hu/legykepben/20130506-a-cimlaplany-egyik-szereploje-szandra-feladta-a-sportos-versengest.htmlElhunyt a Robotzsaru sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130507-mario-machado-amerikai-szinesz-meghalt.htmlDiplomás lesz a VV szőkeségehttp://www.life.hu/legykepben/20130506-vv-kinga-kutai-kinga-diplomamunkaja-elkeszult-a-noi-munkavallalasrol.htmlÁjulásig kínozta férje Keleti Györgyithttp://www.life.hu/legykepben/20130507-keleti-gyorgyi-magyar-celebet-brutalisan-verte-volt-ferje.htmlNem akar közösködni fiával az énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130424-berkes-gabi-a-the-voice-versenyzoje-nem-akar-egyutt-fellepni.htmlKülönleges tetkót hord Király Viktorhttp://www.life.hu/legykepben/20130503-kiraly-viktor-a-megasztar-gyoztese-kulonleges-tetovalast-hord.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.