fogyás Sugarloaf Tóth Szabi sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretne megszabadulni súlyfeleslegétől Tóth Szabi, akinek azonban nagy önuralomra van ehhez szüksége, ugyanis kényszerevő - tudta meg a Life.hu.

A Sugarloaf zenekar gitárosa tudatosan próbál változtatni rossz szokásain. "106 kiló voltam nemrégiben, amikor eldöntöttem, hogy lefogyok. Kétszer is megcsináltam a kéthetes, úgynevezett bécsi diétát, amivel már tíz kilót ledobtam, de itt nem állok meg. A szénhidrátot nagyjából száműztem az étrendemből, de néha mégis elcsábulok. Rájöttem, hogy kényszerevő vagyok. Olyan pótcselekvés ez, mint a cigarettázás, szeretnék leszokni róla" - mondta el a zenész, aki sok dologról könnyen lemondott, egyvalamit azonban nagyon hiányol az életéből.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Túrórudi-függő vagyok, tízesével szoktam venni a csomagokat, de most ezt is el kellett hagynom, és ez nem könnyű. Megmagyaráztam magamnak, hogy nincs rá szükségem, így könnyebben tudom elengedni" - nevet Szabi, aki a tudatos étkezés mellett mozogni is elkezdett. "Rendszeresen fallabdázom, futok és úszom is. Biciklizni is szeretnék a fiammal, de egyelőre neki nincs hozzá kedve. Mindent megteszek, hogy formába hozzam magam, mert szeretnék beleférni a ruháimba."

Begyógyszerezve versenyzett az egyik címlaplányhttp://www.life.hu/legykepben/20130506-a-cimlaplany-egyik-szereploje-szandra-feladta-a-sportos-versengest.htmlElhunyt a Robotzsaru sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130507-mario-machado-amerikai-szinesz-meghalt.htmlDiplomás lesz a VV szőkeségehttp://www.life.hu/legykepben/20130506-vv-kinga-kutai-kinga-diplomamunkaja-elkeszult-a-noi-munkavallalasrol.htmlÁjulásig kínozta férje Keleti Györgyithttp://www.life.hu/legykepben/20130507-keleti-gyorgyi-magyar-celebet-brutalisan-verte-volt-ferje.htmlNem akar közösködni fiával az énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130424-berkes-gabi-a-the-voice-versenyzoje-nem-akar-egyutt-fellepni.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.