Hajdu Steve Heti Hetes sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rettenetesen elcsúfították Hajdu Steve-et. A népszerű színész hatalmas orrot kapott, amitől szinte a felismerhetetlenségig megváltozott az arca - tudta meg a Life.hu.

Az RTL Klub sztárja bokszolóból lett betörőt alakít a színpadon, ezért kapott hatalmas műorrot.

Forrás: Madách Színház
Forrás: Madách Színház

"Folyékony műanyagból az orromon megépítette a maszkmester, Pohárnok Iván a műorrot, majd gipsszel mintát vett és egy speciális anyagból öntötte ki ezt az orrot, amit minden előadás előtt fél órán keresztül ragasztanak fel az arcomra. Azt hittem, hogy kényelmetlen viselet lesz, de meglepve tapasztaltam, hogy abszolút meg lehet szokni" - árulta el Hajdu Steve, aki nagy lehetőséget lát műorrában.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Kattints a képre, és nézd meg a színdarabról készült galériánkat!

"Remélem, hogy ez előszobája szerepálmomnak, a Cyranónak, és végre valaki meglátja bennem, hogy tökéletes lennék a nagyorrú főhős szerepére" - nevetett a színész, akinek eltorzult vonásait a Madách Színház Betörő az albérlőm című darabjában láthatja a közönség.

Lánya lepipálta zenész édesapjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130507-laszlo-boldizsar-lanya-dorina-tulnott-edesapjan-onallo-kiallitast-nyitott-az.htmlMajka mentővel ütközötthttp://www.life.hu/legykepben/20130508-majka-egy-mentoautoval-utkozott-az-ejszaka-nem-serult-meg-otthon.htmlElvesztette időérzékét Kovács Patríciahttp://www.life.hu/legykepben/20130507-kovacs-patricia-magyar-szineszno-kismama-jogara-keszul.htmlElhunyt a Grammy-díjas zenészhttp://www.life.hu/legykepben/20130508-peter-rauhofer-grammy-dijas-dj-meghalt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.