kilakoltatás tartozás Uhrin Benedek énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs vége Uhrin Benedek kálváriájának, aki fiával együtt utcára kerülhet, ha rövid időn belül nem rendeződik lakásuk jogi helyzete.

Hiába tűnt úgy, hogy megoldódik az 91 éves énekes lakásának sorsa, most mégis az utcára kerülhet fiával együtt.

Forrás: uhrinbenedek.hu
Forrás: uhrinbenedek.hu

Uhrin Benedek Havanna lakótelepi lakásáért folytat küzdelmet, amelyet áron felül, 9,5 millió forintért vett, de mégsem lett papíron az övé. Az eladó ugyanis 1 millió forintos közüzemi tartozást hagyott maga után, amit - ígérete ellenére - nem rendezett időben. Uhrin Benedek emiatt tett feljelentést, mert a végrehajtó vinni akarta a lakást.

Az eladó ekkor rendezte a hatalmas közüzemi hátralékot, de újabb 1 millió 300 ezer forintos tartozásra derült fény, és a lakás még mindig nem került Uhrinék nevére, ráadásul a kerületi önkormányzat szerint ezen a környéken egy ekkora lakás értéke maximum 6 millió 201 ezer forint tehermentesen. Uhrinék már jóval többet kifizettek, mégsem biztos, hogy maradhatnak. "Még mindig nincs a nevünkön a lakás, erre június 6-ig kaptunk haladékot, ha még akkor sem lesz, akkor utcára tesz minket az ingatlanos, akinek a felújítással együtt már több mint tízmillió forintot kifizettünk" - panaszkodott a Blikknek Beni bácsi, akinek egészségi állapota megrendült a hónapok óta tartó huzavona miatt.

Mit rejteget Vastag Csaba?http://www.life.hu/legykepben/20130514-vastag-csaba-az-xfaktor-nyertese-lehet-hogy-apa-lesz.htmlNem kupálódik eléggé a címlaplányhttp://www.life.hu/legykepben/20130514-luca-a-cimlaplany-versenyzoje-etikettet-tanult-pallavicini-zitatol.htmlCsoportokra főz Szőke Andráshttp://www.life.hu/legykepben/20130508-szoke-andras-interju-a-termeszetgyogyaszatrol-es-a-fozes-szereteterol.htmlMegszületett VV Béci kislánya - Fotóhttp://www.life.hu/legykepben/20130514-vv-beci-az-rtl-klub-sztarja-hamarosan-apa-lesz-megindult.htmlMajka Dundikával színesíti műsoráthttp://www.life.hu/legykepben/20130508-dundika-vokalozik-majkanak-a-cotton-clubban.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.