Kutyanyelvet tanul Barabás Éva

kutya Fókusz műsorvezető iskola Nyár Barabás Éva kutyakiképzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barabás Évi nyáron a sok munka és pihenés mellett tanulni szeretne, méghozzá leghűségesebb társának, kutyusának a nyelvét. Évi a Life.hu újságírójának mesélt erről a különleges kihívásról.

Magyar kutya a világ legszebbje


"Már jó ideje gazdiképző kutyasuliba járok. Minél többet tanulunk a kutyámmal, annál jobban érzem, hogy mennyire keveset tudunk az állatokkal való együttműködésről. Szeretném sokkal komolyabban továbbképezni magam, így talán később a többi hozzám hasonlóan kezdő lelkes, de sok tekintetben tudatlan gazdi oktatásában majd én is részt vehetek


Forrás: Barabás Éva
Forrás: Barabás Éva

Éva azt is elmondta, hogy egy kutyasuliban valójában az embereket kell megtanítani arra, hogyan érthetik meg kutyájuk nyelvét, viselkedését. "A 21. században fura mód a földönkívülieket várjuk, miközben a velünk élő intelligenciákkal sem tudunk kommunikálni. Pedig sokat tanulhatunk abból, ahogy az állatok tudnak figyelni, jelezni, szeretni, ezért vállalom a tanulást és remélem, nyáron egy kutyás táborba is eljutok majd, ami izgalmas kihívás lesz a számomra" - tette hozzá.

Feltöltötték Sebestyén Balázs szájáthttp://www.life.hu/legykepben/20130515-sebestyen-balazs-a-class-fm-musorvezetojenek-feltoltottek-a-szajat.htmlBővíti a családot az RTL egykori műsorvezetője?http://www.life.hu/legykepben/20130513-palotas-petra-kislanya-bora-eloszor-megy-a-balatonra-nyaralni-anyukaja.htmlMegszállott Az ének iskolája versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130509-dani-matyas-az-enek-iskolaja-versenyzoje-megszallott-allattarto.htmlSzebeni István még mindig reménykedikhttp://www.life.hu/legykepben/20130515-szebeni-istvan-az-mtv-hiradojanak-musorvezetoje-bement-dolgozni-ma-is.htmlKülönös kapcsolat fűzi össze a TV2 sztárjaithttp://www.life.hu/legykepben/20130514-volgyi-zsuzsi-a-romantic-egykori-enekesnoje-es-frenki-a-bunok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.