nyeremény bútorok énekesnő költözés Radics Gigi lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
El kell hagynia nyereménylakását Radics Giginek, amelybe kalandos úton költözött be az énekesnő és családja - tudta meg a Life.hu.

Gigi tavaly, a teljesen berendezett rózsadombi, egy évre szóló nyereménylakás helyett egy belvárosi ingatlanba költözött, ugyanis az eredeti lakás kicsinek bizonyult a négytagú család számára.

Forrás: Sunhill Media
Forrás: Sunhill Media

A Megasztár 2012-es nyertesének hamarosan újból csomagolnia kell és nemsokára egy másik lakásban hajthatja majd álomra a fejét. Letelt az egy év, a Városligethez közeli nyereménylakás használata július elején lejár. "Már találtunk egy másik, 70 nm-es, újépítésű lakást a IX. kerületben, lefoglalóztuk, úgy tűnik, hogy oda fogunk átköltözni. Nem lesz bútorozva, így több saját bútorunkat is fel kell hozni Endrefalváról" - mesélte Gigi, aki a június 13-án a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő VIVA Comet könnyűzenei díjátadó gála egyik jelöltje a Legjobb női előadó kategóriában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.