izgalom ájulás ByeAlex fellépés elődöntő A Dal énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas nyomás alatt volt ByeAlex az Eurovíziós Dalfesztivál 51 ezer négyzetméteres Malmö Aréna színpadán - tudta meg a Life.hu.

A tegnap esti elődöntőn 17 produkció indult a 10 helyért. A kissé hamiskásan éneklő ByeAlexet szerette a közönség, bejutott a döntőbe. "Úgy éreztem, hogy elájulok, mielőtt a színpadra léptem, hihetetlenül nagy tömeg volt. A szervezők jól felkészítettek minket erre a terhelésre, mindig egyre több ember elé kellett kiállni, de erre nem számítottunk. Nagyon jó volt látni, hogy a közönség - még a külföldiek is - énekelték a Kedvesemet" - mondta közvetlenül szereplése után.

Forrás: MTVA
Forrás: MTVA

Aki azt gondolja, hogy ByeAlex majd másképp énekel a döntőben, csalódni fog. Az énekes elmondta, nem változtatnak semmin szombaton. "Szerintem a maximumot nyújtottuk. Elégedett vagyok, azt hiszem, hogy ennél többet nem akarhat egy olyan fickó, aki két hónapja még csak dalokat szerezgetett, közben dolgozott, aztán megnyerte A Dal című műsort, majd Európában elénekelte a dalát magyarul és bejutott a döntőbe. Én azt gondolom, hogy ezen el kell gondolkodni a magyar embereknek. Valamiért úgy érezzük, hogy nekünk idomulnunk kell, de én úgy gondolom, hogy pont a zenében nem kell alkalmazkodnunk" - nyilatkozta kissé megszeppenve.

És hogyan ünnepli a továbbjutását? "Ugyanazt fogom csinálni, mint mindig: hazamegyek, lezuhanyozom, lekapcsolom a villanyt, bekapcsolom a Bartók rádiót és elalszom rá."

Berekedt a stressztől a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130515-venczli-alex-az-enek-iskolaja-versenyzoje-berekedt-a-stressztol.htmlGénjeiben hordozza a vetkőzést Lalihttp://www.life.hu/legykepben/20130509-lali-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-gyermekkora-ota-vagyott-vetkozni.htmlKállay-Saunders fehérjét szed, hogy bírja a szexethttp://www.life.hu/legykepben/20130517-kallay-saunders-andras-feherjet-szed-hogy-birja-a-szexet-tolvai.htmlLilu az X-Faktor új műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130517-lilu-kovalcsik-ildiko-az-xfaktor-uj-musorvezetoje.htmlKi kell költöznie Radics Giginekhttp://www.life.hu/legykepben/20130516-radics-giginek-ki-kell-koltoznie-a-nyeremenylakasabol.htmlKirakatban lakik a magyar zenészhttp://www.life.hu/legykepben/20130515-pely-barna-zenesz-a-hal-a-tortanban-megmutatta-lakasat-ahol.htmlMost mi van Szebeni Istvánnal?http://www.life.hu/legykepben/20130516-szebeni-istvan-az-mtv-kirugott-hiradosa-meg-remenykedik.htmlKülönleges nászajándékot kapott az időjóshttp://www.life.hu/legykepben/20130514-pataki-zita-idojos-noveretol-egy-onjaro-porszivot-kapott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.