Fittyet hányt a csajos partira Janicsák Veca

csajok kutya simogatás biciklizés csónakázás program énekesnő Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csajos programot szervezett a VIVA Comet gála stábja a női kategóriában legjobbnak jelölt énekesnők részére. Janicsák Veca fittyet hányt arra, hogy ez női buli, egy hímneművel érkezett.

Biciklizés, csónakázás, vattacukorevés és rengeteg kacagás jellemezte azt a csajos programot, amelyen a Vecával érkezett hímneműnek is kijutott a kényeztetésből. Lehet, hogy az ötéves németjuhász, Zenta élvezte a legjobban a programot, ugyanis simogató női kezekből nem volt hiány. És a kutya tett is róla, hogy mindenki rá figyeljen.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Kattints a képre, és nézd meg galériánkban, hogy bulizott az öt lány a Városligetben!

"Amikor biciklizni mentünk a Városligetbe, Zenta rátalált az egyetlen, apró pocsolyára és azonnal belehempergett. Olyan sáros lett a hasa, hogy le kellett fürdetnem a tóban. Ezalatt a többiek vidáman vattacukrot falatoztak, de mi amúgy sem szoktunk édességet enni, ezért nem volt baj, hogy kimaradtunk ebből a programból. Szívesebben pancsoltunk egyet" - nevetett Veca, akit a legjobb női kategóriában jelöltek Gigivel, Barbie-val, Hiennel és Odettel együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.