Alexandra Burke műsorvezető Ada sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két napra Londonba utazott Ada, a Reflektor műsorvezetője, aki az F&F divatbemutatója után igazi világsztárokkal is találkozott - tudta meg a Life.hu.

Ada számára ugyan a nagyváros nem volt szokatlan, hiszen évekig élt Angliában és járt a fővárosban is, az azonban még számára is újdonság volt, hogy igazi világsztárokkal készíthetett interjút.

"Az F&F márka divatbemutatójára érkeztünk, ami egy igazi nemzetközi esemény volt, az első sorban világsztárok, többek közt Alexandra Burke és Heidi Range, a Sugababes egykori tagja ültek. A show után aztán odaléptem hozzájuk és interjút készítettem velük az RTL Klub számára" - emlékezett vissza Ada, aki teljesen természetesen kezelte a helyzetet.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Kattints a képre, és nézd meg az F&F legújabb őszi-téli kollekcióját!

"Nem vagyok egy rajongó típus, soha nem is voltam. Ők is hús-vér emberek és ráadásul nagyon közvetlenek is voltak. Nem ők generálják ezt a nagy távolságot önmaguk és a rajongóik között, hanem a sajtósaik. Alexandra Burke kifejezetten kedves és nyitott nő, aki boldogan válaszolt minden kérdésemre. Persze, nagyon nagy dolog, hogy ilyen nagy sztárokkal találkozhattam, de az, hogy ez valóban megtörtént, csak napokkal később jutott el a tudatomig. Két napig voltunk Londonban és annyira eseménydús volt ez a 48 óra, hogy akkor nem tudtam feldolgozni mindezt. Most, hogy itthon vagyok és mesélek róla, kezdem megérteni, milyen izgalmas kalandban is volt részem" - mondta a műsorvezető, aki tinédzserként Angliában nevelkedett és Londonban is járt, így magabiztosan mozgott a brit fővárosban.

Forrás: F&F
Forrás: F&F

Kattints a képre, és nézd meg az F&F legújabb őszi-téli kollekcióját!

"Olyan volt, mintha hazaértem volna. Minden ismerős volt, élmények fűződtek a legtöbb nagy nevezetességhez és persze megvehettem a kedvenc édességeimet. Van egy mentolos cukorka, amit csak ott lehet kapni, abból bevásároltam, ahogyan ecetes chipsből is. Ezek itthon csak kevés helyen elérhetők, úgyhogy a megérkezésünk után az első dolgom volt, hogy leszaladtam a kisközértbe és bevásároltam belőlük"- nevetett Ada.

Ada londoni utazásáról készült riportját és a sztárinterjúkat a Fókusz kedd esti adásában láthatod.

Elúszott Bálint Antónia megtakarított pénzehttp://www.life.hu/legykepben/20130521-balint-antonia-magyar-celeb-megtakaritott-penze-eluszott.htmlBalesetet szenvedett Schobert Norbihttp://www.life.hu/legykepben/20130521-schobert-norbi-magyar-fitneszguru-karambolozott.htmlVálik Rékasi Károly és Détár Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20130521-valik-rekasi-karoly-szinesz-es-detar-eniko-szineszno-29-ev.htmlMegkérték Kováts Vera kezéthttp://www.life.hu/legykepben/20130520-kovats-vera-az-xfaktor-tehetsegkutatoban-felfedezett-enekesno-kezet-megkerte-a.htmlEgy nő fején landolt az ugrabugráló énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130520-miguel-popenekes-a-billboard-music-awardson-a-kozonseg-koze-egy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.