Demjén Ferenc Harsányi Levente haj legenda paródia énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Becsapta a közönséget Harsányi Levente, akinek Demjén Ferenccé való átváltozása olyan jól sikerült, hogy a közönség tényleg elhitte, hogy maga a legendás énekes toppant be a stúdióba.

Az M1 Legenda című műsorában Levi hétről hétre más híresség bőrébe bújik. A két legemlékezetesebb paródiájáról a Life.hu újságírójának mesélt.

Forrás: MTVA
Forrás: MTVA

"Minden műsorban az éppen aktuális legenda külsejét öltöm magamra. Igaz, ami igaz, ha ilyen nagy sztárok bőrébe bújok, pár percig tényleg elhiszem, hogy én vagyok Szikora Róbert vagy Demjén Ferenc. Az emberek pedig odajönnek hozzám és közös fotót kérnek, sőt még énekeltem is pár sort nekik a Hogyan tudnék élni nélküled című dalból. A kellékek nagyon fontosak: a haj, a szemüveg, a jellegzetes ruhadarabok. Amikor Szikora Robi voltam, elhoztam tőle azt a csikidám-kabátot, amiről ódákat zengett, és amit még 1982-ben vásárolt New Yorkban egy military-boltban, és ami akkor itt még nem volt divat. Amikor belépett, hallotta, hogy két idős ember magyarul beszélget, így aztán egyből otthon érezte magát. Ettől febuzdulva megvette az azóta misztikussá vált fellépőkabátot" - mesélte Levi, akit hátulról még műsorvezető társa, Mádai Vivienn is összekevert Demjénnel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.