Demcsák Zsuzsa TV2 műsorvezető Mokka baki fegyelmi élő adás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa nem ússza meg fegyelmi nélkül a múlt heti botrányt, amikor élő adásban belekacagott egy halálhírbe. A Life.hu szembesítette a TV nyilatkozatával a műsorvezetőt.

Az Origo-nak György Bence, a TV2 aktuális műsorainak felelős szerkesztője nyilatkozott az ügy kapcsán a csatornánál zajló eljárásról. "Mind az interneten, mind házon belül is zajlik a vita arról, hogy maradhat-e a TV2-nél az, aki ilyen súlyos hibát elkövet. Abban viszont mindenki egyetért, hogy ha igen, akkor is csak azzal a tudattal, hogy ilyenért még egyszer sem a csatorna, sem a nézők nem bocsáthatnak meg"- mondta a szakember, akinek szavaiból kiderül, hogy az sem kizárt, hogy a műsorvezetőt elbocsájtják szakmai hibája miatt.

Fotó: Tv2
Fotó: Tv2

A Life.hu újságírója szembesítette a fenti nyilatkozattal Demcsák Zsuzsát, aki hallhatóan megdöbbent a hallottakon. "Beszéljünk később"- kérte halkan, majd letette a telefont. Koltay Tamás, a TV2 szóvivője megerősítette az Origo értesüléseit. "A hír igaz: Demcsák Zsuzsa valóban fegyelmit kapott és ezzel részünkről lezártnak tekintjük az ügyet"- nyilatkozta a Life.hu-nak.

Mint ahogy megírtuk, múlt hét csütörtökön Demcsák Zsuzsa élő adásban belekacagott egy szamártámadásos halálhírbe, amelyért később nyilvánosan vezekelt, de úgy tűnik, hogy a TV2 nem hagyja szó nélkül a történteket.

Az utóbbi időben nem ez az egyetlen műsorvezetői szakmai baki, ami botrányt okozott. Szebeni Istvánt múlt héten kedden függesztették fel az MTVA-nál, mert a Híradó felvételről vetített adásában káromkodott.

Vastag Csaba is elbukta a pénzéthttp://www.life.hu/legykepben/20130522-vastag-csaba-magyar-enekes-milliokat-bukott.htmlVáratlanul villantott Miranda Kerrhttp://www.life.hu/legykepben/20130522-miranda-kerr-modell-melleket-villantott-a-tengerparton.htmlVilágsztárokkal találkozott Adahttp://www.life.hu/legykepben/20130521-ada-az-rtl-klub-musorvezetoje-vilagsztarokkal-talalkozott.htmlByeAlex: "Az egyetlen bűnöm, hogy írtam egy dalt"http://www.life.hu/legykepben/20130521-byealex-nem-lesz-egy-partiarc-az-utca-embere-marad-de.htmlMegnősült D. Tóth Andráshttp://www.life.hu/legykepben/20130521-d-toth-andras-az-rtl-klub-sztarja-megnosult.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.