műsorvezető baki tévé kirúgás Szebeni István Híradó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kollégáját, Vujity Tvrtkót kérte meg Szebeni István, a Magyar Televízió Híradójának elbocsátott műsorvezetője, hogy a Facebookon tegye közzé búcsúját a nézőktől, ugyanis Szebeni nem tagja egyetlen közösségi oldalnak sem.  

Szebeni először a sajtóból értesült arról, hogy bakija miatt kirúgták állásából. Napokig várt és reménykedett, hogy a királyi tévé vezetősége meggondolja magát, ugyanis a felmondólevelet nem azonnal kapta meg. A hétvégén már biztos volt a megváltoztathatatlanban, de csak szerdán köszönt el a nézőktől.

Forrás: MTVA, TV2
Forrás: MTVA, TV2

"Kiment a kezemből, a lábamból az erő. Egy hete keresem a válaszokat, amelyek nincsenek. Hibáztam, de nem vétkeztem. Megkaptam a felmondásomat, május 15-től, azonnali hatállyal. Aki ismer, pontosan tudja, hogy a fél nyolcas híradó volt az álmom. 2013. január 7-én vezethettem először, még az adásmenetet is hazahoztam, megőriztem. Hihetetlen ,hogy egy csapásra minden összeomlott. Viszont egy dolgot senki nem vehet el tőlem. ÖNÖKET. TITEKET.
Nem tudom, hogyan köszönjem meg mindazt a temérdek, megszámlálhatatlan sok jót, támogatást, biztató szavakat, érintéseket, öleléseket, tekinteteket, amelyeket kaptam. Ezért írom ezt a levelet Tvrtkón keresztül. Talán így elérhetek mindenkihez. KÖSZÖNÖM. Köszönöm a kollégáimnak, innen és más csatornákról, köszönöm a nézőknek, rádióhallgatóknak, határainkon belül és túl!!!!!!!!! Köszönöm a szeretteimnek, a barátaimnak. Csodálatosak vagytok!" -
írta a híradós.

"Ma fogalmaztam meg ezt a levelet, ebben minden benne van. A hosszú hétvégén már a jövőmön gondolkoztam" - mondta szűkszavúan a Life. hu megkeresésére Szebeni.

Pikali Gerda cáfolja a pletykákathttp://www.life.hu/legykepben/20130522-pikali-gerda-magyar-szineszno-nem-kommentalja-a-rola-felroppent-pletykakat.htmlNem ússza meg fegyelmi nélkül Demcsák?http://www.life.hu/legykepben/20130522-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-nem-ussza-meg-fegyelmi.htmlVastag Csaba is elbukta a pénzéthttp://www.life.hu/legykepben/20130522-vastag-csaba-magyar-enekes-milliokat-bukott.htmlVáratlanul villantott Miranda Kerrhttp://www.life.hu/legykepben/20130522-miranda-kerr-modell-melleket-villantott-a-tengerparton.htmlVilágsztárokkal találkozott Adahttp://www.life.hu/legykepben/20130521-ada-az-rtl-klub-musorvezetoje-vilagsztarokkal-talalkozott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.