Vujity Tvrtko tudja, ki molesztálta az úszónőket

szex Szepesi Nikolett molesztálás sportoló sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vujity Tvrtko alátámasztotta a gyerekként molesztált úszónő, Szepesi Nikolett állítását, miszerint az egyik masszőr több alkalommal molesztálta - tudta meg a Life.hu.

A sportolónő még szinte gyermekfejjel lett egy felnőtt férfi áldozata, amelyről a napokban megjelent könyvében lebbentette fel a fátylat. A botrányt kavart "Én, a szexmániás" című könyv molesztálásról szóló fejezetét Vujity Tvrtko is alátámasztotta. A riporter saját maga is meggyőződött arról, hogy Niki igazat mondott.
"Hetek óta tudok a kislányok zaklatásáról szóló vádról. Beazonosítottam a megvádolt illetőt. Többekkel, így más - Szepesi Nikolettnél jóval ismertebb és eredményesebb - úszóval is felvettem a kapcsolatot. Háttérbeszélgetésünk során az úszónő azt mondta nekem, nem szeretné, hogy a Szepesi-féle szexbotrányhoz köze lenne, de amit az uszodában kislányokat molesztáló személyről Nikolett állít, nos, AZ IGAZ!" Szorul a hurok, szerintem. Szoruljon is!!! - írta ki közösségi oldalára a tévés.
"Ahogy már korábban megjósoltam, van az ügynek egy büntetőjogi oldala is. Nevezetesen, ki volt az az alacsony, köpcös stábtag, aki csókolgatta, simogatta, szexuálisan zaklatta a kislányt, kislányokat?" - teszi fel a kérdést.

Közben Gyárfás Tamás szövetségi elnök bejelentette, hogy vizsgálatot indít.

TV2/www.sajtoszoba.tv
TV2/www.sajtoszoba.tv


"12-14 éves voltam, amikor több alkalommal molesztált ez a férfi, akiről a könyvemben így írok: 'Volt egy stábtagunk, egy alacsony, kerti törpeszerű emberke, nagyjából ötven és hatvan között. Na most, ha azt mondom, hogy szexuális játékokat űzött velünk, akkor biztosan nem hiszed el, pedig így volt. Mentünk hozzá kezelésre, és ő a szájába vette a mellbimbónkat, szívta, szopogatta, nyalogatta, aztán csókolgatta, puszilgatta a p...kat is. El tudod ezt képzelni? Elhiszed, hogy ez velünk, sportolókkal, ott az uszodában megtörténhet? Pedig megtörtént. Ez a kis nyáladzó, perverz férfi megkérdezte, hogy megcsókolhatja-e a mellemet. Azt hittem, rosszul hallok, de mire tiltakozhattam volna, már ott volt a szája, a nyála, ott lihegett, aztán levette a fürdőruhát, mintha abban legalábbis nem tudott volna masszírozni, a fenekemet simogatta, a nyelvével érintette, majd a p...mat nyalogatta. Mindjárt hányok" - emlékszik vissza az úszónő.


Forrás: Ulpius-ház Könyvkiadó
Forrás: Ulpius-ház Könyvkiadó


"Hiába jeleztük a szüleinknek, hogy ez történt, egy időre maradt csak abba a molesztálás, aztán folytatódott. Később aztán elhagyta az úszósportot" - mondja Szepesi, aki először az athéni olimpián került saját akaratából intim kapcsolatba egy férfival, később viszont még a leszbikus szerelembe is belekóstolt. Minderről most nyíltan vallott könyvében.

Megfagyott vagy lezuhant Erőss Zsolt és Kiss Péterhttp://www.life.hu/legykepben/20130524-eross-zsolt-es-kiss-peter-magyar-hegymaszok-lezuhantak-vagy-megfagytak.htmlVisszatért a képernyőre az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130522-farkas-gabor-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-visszatert.htmlHorváth Éva külföldön táncolt (x)http://www.life.hu/legykepben/20130524-horvath-eva-kulfoldon-tancolt-es-egyutt-ittak-whiskeyt-az-sipos.htmlHujber csibészkedni tanítja a Voice énekeséthttp://www.life.hu/legykepben/20130523-hujber-ferenc-szinesz-es-gajer-balint-is-csatlakozott-az-ezer.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.