színésznő Gubás Gabi baleset sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas fájdalmakkal, az előadás vége felé már halálsápadtan állt színpadra Gubás Gabi, aki hősiesen megmentette a Starfactory című musical premierjét- tudta meg a Life.hu.

Nem volt, aki szerepében helyettesítse, így annak ellenére színpadra állt Gubás Gabi, hogy az orvos szigorú pihenést írt elő neki.

Forrás: Sunhill Media
Forrás: Sunhill Media

A színésznő csütörtökön egy rossz lépést követően szenvedett balesetet a próbán, az egész könyöke kifordult, amit végül altatás nélkül raktak helyre. Fájdalom ide vagy oda, nem hagyta cserben a csapatát és az elkövetkező napokban is folytatja az előadásokat. "Nem volt alkalmam pihenni, pedig feküdnöm kellett volna legalább három napig. Ez egy vészmegoldás volt, hogy bevállaltam az előadásokat, hisz nincsen, aki beugorjon a szerepembe. Nem hagyhattam, hogy két hónapi munka kárba vesszen. Nagyon fárasztó volt, a darab vége felé már komoly fájdalmaim voltak Nem is maradtam ott a díszbemutató utáni fogadásra, alig vártam, hogy hazaérjek. Az összes ruhámat át kellett alakítani, péntek éjjel dolgoztak rajta a szabók. Természetgyógyász férjem segít mindenben, amiben csak tud, de hát legjobb a pihenés lenne. Három hét lett volna a sérülésem gyógyulási ideje, de így ez egészen biztos elhúzódik" - mondta Gabi, aki pihenés helyett ismét próbára igyekszik.

Íme az utolsó képek Erőss Zsoltékrólhttp://www.life.hu/legykepben/20130602-eross-zsolt-magyar-hegymaszo-halalat-a-viz-hianya-okozhatta.htmlBejutott a döntőbe a magyar árnyéktánccsapathttp://www.life.hu/legykepben/20130602-az-attraction-magyar-tanccsapat-bejutott-a-britains-got-talent-dontojebe.htmlFélpucér nők támadtak Heidi Klumra (18+)http://www.life.hu/legykepben/20130601-felpucer-nok-tamadtak-heidi-klumra-a-topmodell-leszek-verseny-elo.htmlAz ágyába is beengedi új kedvenceit a modellhttp://www.life.hu/legykepben/20130531-debreczeni-zita-modell-es-fotografus-ket-maltai-selyemkutyanak-lett-a.htmlEmberéleteket követelt az újabb oklahomai tornádóhttp://www.life.hu/legykepben/20130601-ujabb-tornado-alakult-ki-oklahoma-city-kornyeken-tobb-halott.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.