Ludas Matyi Puli tenyészet facebook látogatás puli Priscilla Chan Kisújszállás fajta Mark Zuckerberg komondor Antal Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínű, hogy pulik miatt érkezett Magyarországra a Facebook alapítója. Mark Zuckerberg és felesége egy kisújszállási pulitenyészetet keresett fel.

Különleges vendégeket fogadott a kisújszállási Ludas Matyi Puli tenyészet vezetője. Antal Ferenc a Facebook-oldalán büszkélkedett el egy képpel, amin a Facebook-vezérrel, Mark Zuckerberggel és feleségével, Priscilla Chan-nel pózol.

Forrás: Facebook.com/Antal Ferenc
Forrás: Facebook.com/Antal Ferenc

Zuckerberg és felesége Antal Ferenc és a tenyészet munkatársai körében

A Life.hu Antal Ferenctől megtudta, hogy Zuckerberg és neje amerikai pulis ismerőseik ajánlására kereste fel a kisújszállási tenyészetet, ahol remek hangulatú, baráti beszélgetést folytattak a fajtát érintő kérdésekben. A tenyészet vezetője szerint a Facebook-alapító nem akart még egy pulit vásárolni, csak érdeklődött a fajta életvitele iránt. Ahogy a Life.hu is megírta, Mark két évvel ezelőtt egy amerikai tenyésztőtől vett egy pulit, aki a Beast névre hallgat. Közben a komondor fajtájú kutyusok is nagyon tetszettek neki, ezért a Zöldhalompusztai komondor tenyészettel közösen egy fajtabemutatót is tartottak számára.
Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Zuckerbergre és feleségére május végén lett figyelmes néhány szemfüles, amint Budapest szívében sétálgatnak.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.