Berényi Miklós Aradi Balázs sorozat felvételi Barátok közt egyetem RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aradi Balázs kiszáll a Barátok köztből. A Berényi Miklós fiát alakító fiatalember már tavaly eldöntötte, ha felveszik a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, otthagyja a sorozatot. Akkor nem sikerült neki, idén viszont már a harmadik fordulónál tart.

Négy év után távozik a sorozatból a Berényi Miklós fiát alakító Aradi Balázs, ha sikerül neki a felvételi. A Színház- és Filmművészeti Egyetem a hallgatóitól elvárja ezt a lépést, Balázs jelenleg a felvételi harmadik fordulójánál tart, június közepén derül ki az eredmény. De mi lesz vele, ha nem veszik fel? "Ha véletlenül az idén sem úgy alakul, ahogy szeretném, vannak más terveim. Elképzelhető, hogy külföld felé veszem az irányt, és ott folytatom a tanulmányaimat" - nyilatkozta Aradi Balázs a Blikknek.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Aradi Balázs Berényi Balázst, Berényi Miklós fiát alakítja

A sorozat producere, Kalamár Tamás a bulvárlapnak elmondta, hogy felkészültek a karakter távozására, de egyelőre semmi sem biztos. Természetesen megértik a 20 éves fiatal döntését és örülnek neki, hogy a sorozat lehetőséget adott neki is arra, hogy kipróbálja magát. "Az is lehetséges, hogy a jövőben visszatér majd hozzánk" - tette hozzá.

Ilyen volt 20 éve a Barátok közt szívtiprójahttp://www.life.hu/life/galeria/20130604-fotokon-akkor-es-most-seprenyi-laszlo-a-baratok-kozt-szinesze.htmlEljegyezték a Barátok közt szépségéthttp://www.life.hu/szeress/20130527-baratok-kozt-sorozat-barany-enikojet-alakito-szineszno-pataki-szilvia-menyasszony.htmlKórházba került a Barátok közt színészehttp://www.life.hu/gyogyulj/20130521-varkonyi-andras-a-baratok-kozt-vili-bacsija-ismet-korhazba-kerult.htmlTitkolózik a Barátok közt színészének családjahttp://www.life.hu/legykepben/20130503-baratok-kozt-szineszei-merai-katalin-es-solti-adam-anyak-napjan.htmlSzexbomba a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130418-fogarasy-mariann-modell-prostitualtat-alakit-a-baratok-koztben.htmlTerrorban él a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20130416-a-baratok-kozt-zsofija-kiss-ramona-gyakran-sir-az-eroszakos.htmlTerhes a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130411-furedi-nikolett-a-baratok-kozt-szereploje-babat-var.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.