Fiatal lányt molesztált a kalauz

2013.06.21. 14:24

Egy kalauz fogdosott, és meg akart csókolni egy 14 éves lányt a Szihalom-Füzesabony vonalon. A férfit keresi a rendőrség - számol be az Origo hírportál.

Büntetőeljárás indult egy kalauz ellen, miután június 6-án a Szihalom-Füzesabony vonalszakaszon egy 14 éves lányt molesztált - közölte a Heves megyei főügyészség pénteken.

Forrás: MTI/H. Szabó Sándor
Illusztráció

A férfi a feljelentés szerint ölelgette, majd nem akarta engedni, hogy leszálljon a vonatról Füzesabonynál, ahol az ablakhoz nyomta, majd meg akarta csókolni, de a lány, amikor a férfi lehunyta a szemét, lemenekült a vonatról. A fiatal valamivel később ugyanezen a vonalon utazott vissza Szihalomra, azonban már egy férfikísérővel, aki elzavarta a lányt fogdosni kezdő kalauzt. A nyomozás fokozott ügyészi felügyelet mellett zajlik, és további sértettek jelentkezését várják, mivel erős a gyanú, hogy az egyelőre ismeretlen kalauz más lányokat is molesztált.

Így pofozkodnak a villamosvezetőkhttp://www.life.hu/legykepben/20130618-idehaza-a-4es-villamos-vezetoje-pofozott-fel-egy-terhes-not.html Meghosszabbítják a hőségriasztásthttp://www.life.hu/legykepben/20130621-tovabb-tart-a-hosegriasztas-szombaton-pedig-az-extrem-szintet-is.html Megnyitják a Margitszigetethttp://www.life.hu/legykepben/20130621-pentek-delutan-ket-orakor-megnyitjak-a-margitszigetet-miutan-a-helyreallitas.html Furcsa sportra tanítja fiát Németh Kristófhttp://www.life.hu/legykepben/20130618-nemeth-kristof-magyar-szinesz-az-egesz-nyarat-kisfiaval-tolti.html Az olasz csajok is megbámulják Iszak Eszterthttp://www.life.hu/legykepben/20130611-iszak-eszter-musorvezetot-megbamuljak-az-olasz-csajok.html
vonatkalauzmolesztálásbüntetőeljárásfeljelentés