színész-énekesnő csillag Hollywood zenei karrier Jennifer Lopez hírességek sétánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csillagot kapott Jennifer Lopez a hollywoodi hírességek sétányán. Az énekesnő zenei karrierjéért érdemelte ki az elismerést.

Már Jennifer Lopeznek is van csillaga a hírességek sétányán, Hollywoodban. Csütörtökön sikoltozó rajongók előtt ezzel a kitüntetéssel ismerték el a színész-énekesnő zenei tevékenységét. Övé a 2500-ik csillag.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Így pózolt J.Lo csillaga mellett

A 43 éves sztár gyönyörű ruhát viselt a ceremónián, ahol megható beszédet mondott és többször a könnyeivel küszködött. Úgy fogalmazott: "Nem is tudom leírni, milyen érzés ez. Kicsit szürreális, de közben annyira igazi. Ez döbbenetes" - lelkendezett. Nézd meg, milyen ruhát viselt Shakira és Penélope Cruz, amikor csillagot kaptak.

Botrány lett Jennifer Lopez terpeszébőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20130530-lifenight-durvan-beterpesztett-jennifer-lopez-enekesno-ami-hatalmas-botranyt-kavart.htmlJennifer Lopez pánikba esett fia kisebb balesete miatthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130430-jennifer-lopez-panikba-esett-fia-kisebb-balesete-miatt.htmlFehérnemű nélkül kacérkodott Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/legytrendi/20130125-jennifer-lopez-szinesz-es-enekesno-bugyi-nelkul-jelent-meg-uj.htmlJennifer Lopez bővíti a családothttp://www.life.hu/anyaskodj/20130118-jennifer-lopez-enekesno-boviti-a-csaladot-casper-smarttal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.