Szépségversenyt nyert R. Kárpáti Péter lánya

TV2 Miss Universe Hungary Miss Earth Hungary A Szépségkirálynő szépségverseny Miss World Hungary Kárpáti Rebeka R. Kárpáti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat este A Szépségkirálynő műsor keretében rendezték meg a Miss World, a Miss Universe és a Miss Earth Hungary szépségversenyt. R. Kárpáti Péter lánya a Miss Universe Hungary cím és az azzal járó korona birtokosa lett, ezzel hivatalosan ő Magyarország második legszebb lánya. A mezőny legszebbje, azaz a Miss World, Rákosi Annamária lett.

Szombat este választották meg a Miss Earth, a Miss Universe és a Miss Worl Hungary verseny győzteseit. A szépségkirálynő-választást a TV2 közvetítette, amely külön műsort húzott az eseményre. Az eredményhirdetés nem zajlott simán: mindenki meglepetésére a közönségdíjas Kocsis Korina szabotálta a Miss Earth Hungary címet és visszautasította a koronát. Két másik lány viszont nagyon is örült, amikor korona került a fejére: Kárpáti Rebeka, R. Kárpáti Péter lánya, Miss Universe Hungary cím büszke tulajdonosa lett, Rákosi Annamária pedig megnyerte a versenyt, így ő kapta a Miss World Hungary címet.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Kárpáti Rebeka (Miss Universe Hungary) és Rákosi Annamária (Miss World Hungary)


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.