Nem kellett a korona Kocsis Korinnának

korona szépségverseny Miss Intercontinental bojkott Kocsis Korinna A királynő (tévéműsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat este A Királynő című műsor élő adásában az egyik díjazott, Kocsis Korinna nem vette át a koronát a tavalyi szépségkirálynőtől.

Tatár Csilla még próbálta győzködni Kocsis Korinnát a színpadon, hogy legalább fogja meg a koronát, amit megnyert, de hiába. A fiatal lány először le akart mondani egy másik versenyző javára az elismerésről, majd amikor közölték vele a műsorvezetők, hogy ezt nem teszi lehetővé a műsor szabályzata, akkor tüntetőleg visszavonult a helyére, és nem vett tudomást a megtisztelő elismeréséről a továbbiakban.


Forrás: TV2
Forrás: TV2

A Királynő című műsor további díjazottjai: Kocsis Korinna lett az idei közönségdíjas és a Miss Intercontinental cím is neki járna, aminek koronáját nem vette át. A 2013-as Miss universe Hungary: Kárpáti Rebeka lett. A Miss World Hungary pedig Rákosi Annamária.

Korinna a műsor után nem sokkal a saját közösségi oldalának adatlapjára a következőket írta ki:

"Kedves Barátaim és Ismerőseim!

Mindenek előtt nem győzöm hálámat kifejezni azért a sok biztatásért és szeretetért, amit a közösségi média nyilvános és privát oldalain az elmúlt napokban fejeztetek ki számomra.

Mindez sok erőt és kitartást adott számomra, hogy az elmúlt másfél hétben a maximumot hozzam ki magamból a végső győzelem érdekében, még ha ez most sajnos az eredményben nem is tükröződik.

Nagy szükségem volt erre, mert annak ellenére, hogy elsőként jutottam be a válogatóról a verseny döntőjébe, a verseny hivatalos Facebook oldalán a legnagyobb számban, (majd 1400) lájkolt kép rólam került ki, a legfontosabbnak tartott háziversenyt a Miss Beauty Face-t megnyertem, két ponttal maradtam le a Miss Bikini címről, majd nektek köszönhetően a Facebookon közzétett szavazás alapján legtöbben engem szerettetek volna végső győztesnek is látni - jelentős és folyamatos 'ellenszélben' kellett helytállnom a versenyen.

Ahogy a Miss Intercontinental címről történő lemondásra vonatkozó döntésemet sem hirtelen és a helyszínen hoztam meg, úgy ezeket a sorokat is még a döntő előtt egy nappal írtam meg, annak tudatában, hogy nem én nyerem a Miss World és Miss Universe Hungary címek egyikét sem.

Az okokról bővebben nem áll módomban információkat megosztani Veletek, mivel jelenleg köt a Magyarország Szépe Kft-vel kötött szerződésem, - annyit szeretnék elmondani, hogy miután a Miss Intercontinental címnél nemzetközileg magasabbra rangsorolt, Miss Earth Hungary címet már 2009-ben elnyertem, legfőbb célom ezzel a lemondással az volt, hogy ne fosszam meg egy általam már átélt nagyszerű élménytől azt a szépségkirálynő-jelölt versenytársamat, aki a zsűri pontszámai alapján utánam következve, a negyedik helyet szerezte meg.

Gratulálok a győzteseknek!

Kocsis Korinna"

Szépségversenyt nyert R. Kárpáti Péter lányahttp://www.life.hu/legykepben/20130622-miss-universe-hungary-cimet-nyert-karpati-rebeka-r-karpati-peter.htmlKockás hasú szuperhős lett a színészhttp://www.life.hu/szorakozz/20130620-lifenight-aaron-taylor-smith-a-haver-film-szinesze-kockas-hasat.htmlMerész dekoltázzsal vezetett műsort Tatár Csillahttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20130622-tatar-csilla-melyen-dekoltalt-alkalmi-ruhat-viselt-a-szepsegkiralyno-elo.htmlAki utálja Rita Ora cicivillantásáthttp://www.life.hu/legytrendi/20130619-lifenight-rita-ora-enekesno-anyukaja-miatt-nem-villant-mellet.htmlJohn Travoltát pszichiátrián kezeltékhttp://www.life.hu/szorakozz/20130622-john-travoltat-szineszt-pszichiatrian-kezeltek-es-zugivo-lett-16-eves.htmlBedrogozva állt a kamera elé Justin Bieberhttp://www.life.hu/legykepben/20130622-bedrogozva-allt-a-kamera-ele-justin-bieber-enekes-aki-nem.htmlÖnéletrajzokat küldözget Csomor Csillahttp://www.life.hu/legykepben/20130617-csomor-csilla-baratok-kozt-egykori-szinesze-golfozik-es-vitorlazik-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.