színésznő nyomor Csala Zsuzsa pénztelenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rajongói segítsége nélkül gyakorlatilag éhen halna Csala Zsuzsa, aki havonta 37 ezer forintból kellene, hogy fenntartsa magát. A népszerű komika már azt sem bánná, ha meghalna. 

A színésznő napról napra él, és minden hónapban rakosgatja a forintokat, de így sem jönne ki, ha rajongói nem ajánlották volna fel, hogy önzetlenül segítenek rajta.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Egy csongrádi házaspár annak idején megkeresett, amikor megtudták, hogy el akarom adni a házamat. Azt mondták, nem akarják látni a szomorúságot az arcomon, mert annyi vidámságot hoztam az életükbe. Teljesen ledöbbentem, amikor a levelükben azt olvastam, hogy ők anyagilag olyan jól állnak, hogy megengedhetik maguknak azt, hogy minden hónapban támogassanak egy bizonyos összeggel, ami fedezi a rezsimet. Ez az én Kossuth-díjam! Kilátástalan az életem, már nem akarok sokáig élni. Nem tetszik, ami itt megy, nincs kedvem ehhez az egészhez. Ez nem fog változni, ezért nem zavarna, ha már holnap meghalnék" - mondta keserűen a Blikknek Csala Zsuzsa, akinek nemrég nem csupán anyagi nehézségeivel, de még az árvízzel is meg kellett küzdenie.

Életveszélyben van Bari Lacika papájahttp://www.life.hu/legykepben/20130624-bari-lacika-az-enek-iskolaja-versenyzojenek-nagypapaja-sulyos-beteg-eletveszelyben.htmlMa érettségizik a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20130623-karpati-rebeka-miss-universe-hungary-holnap-erettsegizik.htmlVéresre verték VV Cristofelthttp://www.life.hu/legykepben/20130623-veresre-vertek-vv-cristofelt-utolso-videoklipjenek-forgatasan.htmlJohnny Depp indiánoknak mutatta be új filmjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130623-johnny-depp-komancs-indianoknak-mutatta-be-eloszor-uj-filmjet-a.htmlKipakol a közönségdíjas szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20130623-kocsis-korinna-miss-world-hungary-2013-kozonsegdijas-szepsegkiralyno-kipakol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.