Kocsis Korinna végre megszólalt

korona szépségkirálynő Kocsis Korinna per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kocsis Korinna végre megszólalt az őt ért folyamatos támadásokkal kapcsolatban. Véleménye szerint nem Hajdúéknak, hanem a bíróságnak kell eldöntenie, valóban szerződést szegett-e - tudta meg a Life.hu.

Korinna, aki visszautasította a Miss Universe Hungary 2013 szépségkirálynő-választáson a harmadik helyezettnek járó koronát, eddig hallgatott. Megkeresésünket is udvariasan elhárította és egyelőre ügyvédet sem fogadott, pedig Hajdúék milliós perrel fenyegették meg szerződésszegés miatt. Közzétette véleményét a legnagyobb közösségi portálon.

Fotó: Tv2
Fotó: Tv2

"A magam részéről a szombati szépségkirálynő-választással kapcsolatban a versenyen tett lemondásommal és annak indoklásával lezártnak tekintettem az ügyet, de a versenyt szervező cég több fórumon és médiában is perrel fenyegetett, ezért ez most úgy tűnik, nem így lesz. Arra viszont szeretném felhívni a figyelmet, hogy a szervező cég kijelentése, miszerint szerződésszegést követtem el nem tény, hanem csupán az ő állításuk, aminek megalapozottságát és jogosságát kizárólag a bíróság hivatott eldönteni."

A közönségdíjas királynő sok sikert kívánt a nyerteseknek, a nemzetközi versenyeken hazánkat képviselő három szépségkirálynőnek, Rákosi Ancsi Miss World Hungarynek, Kárpáti Rebeka Miss Universe Hungarynek és Tímár Brigi Miss Intercontinental Hungarynek!

Elvették a királynő öröméthttp://www.life.hu/legykepben/20130624-timar-brigitta-miss-intercontinental-hungary.htmlSzűcs Zoltán:"Fáj, hogy ők ezt már nem érték meg"http://www.life.hu/legykepben/20130624-szucs-zoltan-az-attraction-vezetojevel-keszult-melyinterju.htmlHalálosan megfenyegették VV Évát?http://www.life.hu/legykepben/20130625-bauko-eva-a-valo-vilag-egykori-szereploje-halalos-fenyegetest-kapottt.htmlHét évre ítélte a milánói bíróság Berlusconithttp://www.life.hu/legykepben/20130624-het-evre-itelte-a-milanoi-birosag-silvio-berlusconit-a-rubyperben.htmlBadár Sándor kapta a Karinthy-gyűrűthttp://www.life.hu/legykepben/20130624-badar-sandor-kapta-iden-a-karinthygyurut-a-magyar-humoristak-legnagyobb.htmlCsütörtökön temetik James Gandolfinithttp://www.life.hu/legykepben/20130624-james-gandolfinit-a-maffiozok-sztarjat-csutortokon-temetik-el-new-yorkban.htmlNem áll biztos lábakon Iszak Esztihttp://www.life.hu/legykepben/20130620-iszak-eszti-magyar-musorvezeto-nem-all-biztos-labakon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.