Külföldön próbál szerencsét Sugár Berci

élet külföld Sugár Bertalan énekes homoszexuális pár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sugár Berci Svédországban szeretne új életet kezdeni. Az énekes vágyik a kihívásokra és kíváncsi rá, hogyan tud egy számára ismeretlen országban boldogulni - tudta meg a Life.hu.

Sugár Berci pár éve az elsők között volt, aki nyíltan vállalta a másságát, coming outolása idején egy államtitkár párja volt. A fiatal fiú első albuma 14 éves korában jelent meg és egy ország dúdolta a "Csöngess be hozzám jóbarát" című slágerét. Aztán újabb két sikeres albummal jelentkezett, majd Amerikában tanult színészetet utána pedig hazajött. Berci most ismét külföldre vágyik.

Forrás: Sugár Berci
Forrás: Sugár Berci

"Mindig vonzottak a skandináv országok. Amikor azon morfondíroztam, hogy merre induljak, akkor esett a választásom Svédországra. Még sosem jártam ott, hív az ismeretlen. Már tanulok svédül és próbálok minden téren rákészülni az utazásra. Nagyon tetszik az ottani életszemlélet, a kultúra, a társadalom, mert úgy gondolom, van mit tanulni tőlük. Nincsenek elvárásaim, hagyom, hogy arra sodorjon a sorsom és az élet, amerre dolgom van. Nem félek az ismeretlentől, mert tudom, hogy bárhol boldog lehetek, ha belül kiegyensúlyozott vagyok. Élnek barátaim Svédországban, de nem szeretnék rájuk támaszkodni, mert a magam útját akarom járni" - mesélte Berci.

Az Origo Zrt. elsők között lett támogatója a nyitottakvagyunk.hu néven indult kezdeményezésnek. Az Origo Media Group, így az Origo és a Life.hu is ott lesz a Budapest Pride-on azért, hogy példát mutasson, és nyitottságra, előítélet mentességre, szabadságra inspiráljon másokat is.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.